ivana1112 -> RE: Ljetne bebe-2012 (27.3.2013 12:09:40)
|
Dobar dan! Evo i nas nakon neprospavane noći! Ne znam zašto, L je noćas plakao od 1 do 5! A ja se u pol 7 već digla, išla vadit krv. [sm=smiley13.gif] Krepana sam. Već par dana mu dajem oko 1,2, kad se zbudi čaj, i onda tek u 5,6 ujutro jede, pa nastavi spavati do, 8, pol9. AL noća....koma! Ukinuli smo jedan noćni obrok [sm=bravo.gif] Danas nam je 9mj! Sad popodne idemo na kontrolu kod ped. Jedva čekam. Baš me zanima koliko je narastao, jer znam da nije baš puno dobio, njemu sve ide u dužinu, al prognoziram da je oko 76-77cm [sm=smiley36.gif] Ova trudnoća me puno više umara nego prva, stalno sam umorna i hormoni mi divljaju, plačem non stop bez razloga. [sm=smiley19.gif] A mirise...osjećam na 100km! Zato se nadam da ej curica, jer mi je skroz drugačija trudnoća [sm=smiley36.gif] Znam da nema to nikakave veze, ali...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Što se tiče čišćenja, ja školjku čistim sa sanitarom, ili domestosom, i nemam zasad nikakvih problema, sve lijepo očisti, a pločice u kupaoni isto sa sanitarom,a fuge sa starom četkicom za zube, super očisti! [sm=smiley1.gif] Bella, čini se da je takvo vrijeme, moj L nije bolstan al mu nos curi već 10 dana, nije mu začepljen, al curi ko lud.. fiziološka i usisavanje. [sm=smiley1.gif] Javim vam popodne vijesti od pedijatra! Boook! [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|