Sunshine28 -> RE: Ljetne bebe-2012 (26.9.2012 18:39:33)
|
ej cure...da se i ja javim...nekako jos uvijek imam osjecaj kao da sam u balonu...a i rana me stalno nesto bolucka, zateze.... bebica i ja se snalazimo, ne znam jesam li spomenula - ne dojim - bolnica mi je ubila i mlijeko i zelju za dojenjem, papamo bebimil i nista nam ne fali...hranjenje i presvlacenje svaka 3-4 sata, između toga spavanje, osim, naravno, kada nastupe grcevi, onda vristanje da se cuje u tri susjedne ulice...najcesce grcevi krenu po noci, ali evo, danas ju muce od jutra svako malo...pije caj od komoraca, kupili smo i BioGaia kapi, pomaze malo ali nista posebno... izlazimo na terasu na zrak svako malo, a sutra, ako meni bude dobro idemo i u prvu setnju [sm=smiley1.gif] citala sam vase postove, drago mi je da su vase malise dobro i da ste sretne i zadovoljne....cak vam i zavidim na nekim stvarima, ali sto se moze, 'ko bi rekao da ce mi pocekat biti tako tezak.... tenkic, sto se bolnice tice, nisam htjela pisati u detalje, ali evo, samo da ovo kazem, uzimali su i meni bebu na par sati preko noci, ali sve uz zlobne komentare da se ne zelim/ne znam brinuti o svom djetetu i vracanje bebe u 5 ujutro prazna stomaka na sisanje iz mojih praznih sisa odnosno na dva sata vristanja prije nego ju u 7 odvedu na kupanje [sm=smiley13.gif] i ovo je zadnje sto cu pisati o porodu i bolnici, samo zelim sve zaboraviti sto je prije moguce, ali jedno je sigurno, ako se ikada vise odlucim roditi to sigurno nece biti u osječkoj bolnici!
|
|
|
|