Sunshine28 -> RE: Ljetne bebe-2012 (4.10.2012 12:39:47)
|
ej cure....jos jedna noc 3+3+3....sada se dogovaram sa mm da jednu noc spava on, a jednu ja...ne svaki dan, ali barem jednom tjednom da se oboje kao ljudi naspavamo! bella bravo za dva mjeseca! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] ja bi tako u stenju....ali necu si raditi probleme...i dalje ne mogu bas dugo hodati a da ne osjecam opterecenje na ranu, iskreno, ona setnja u kojoj smo bili mi je dosta tesko pala....tako da smo Em i ja i dalje na terasi.... sto se posjeta tice nasi su svi preobzirni, toliko da sam jucer nazvala prijateljicu koju sam zadnji put vidjela u bolnici (tamo radi kao sestra) i pitala ju jer me vise ne voli sada kada imam bebu koja place, na sto mi je ona rekla da ne zeli smetati...i nije jedina...prakticno nam se i roditelji ustrucavaju dolaziti cesto...ali dobro, Em nema ni mjesec dana, sigurno ce se i ovaj mir koji imamo uskoro pokvariti....iako ne zalim, mi nemamo neki cvrsti red.....beba ne sisa, a kupamo se navecer u rasponu od 8 do 11, ovisi kada joj se potrefi zadnje spavanje prije selidbe iz kosare u dnevnoj na kat u koljevku...ako je jako muce grcevi ili je s druge strane jako uspavana preskocimo kupanje na jedan dan - to nam je patronazna preporucila...samo joj malo vatom prebrisem dio koji je pod pelenom, obucem novi body i dobro...iskreno, jedva cekam ljude u kuci, nedostaje mi moj zivot, zelim da se uskoro sve vrati u normalu, naravno sa nasim malim rozim dodatkom [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|