ivana1112 -> RE: Ljetne bebe-2012 (10.2.2013 21:11:37)
|
Dobra večer! [sm=smiley1.gif] Da se i mi malo javimo..prvo Bella [sm=bravo.gif] sretan rođendan [sm=darilo.gif][sm=darilo.gif][sm=darilo.gif] Nadam se da si se lijepo provela [sm=sloncek.gif] Ines, daj javi kak je prošlo, baš me zanima, nadam se da si se zabavila, i da je Ivan bio dobar baki [sm=smiley1.gif] Suny, Em je fakat mala žderalica [sm=smiley17.gif] Evo mi se još uvijek liječimo, doduše prehlada je prošla, i začepljen nosić, ostao je samo šlajm koji mu curi u grlo, i tamo ostaje, a on ga jadan ne zna iskašljati, pa ga to muči! [sm=smiley13.gif] Danas se cijeli dan iskašljava, i redovito od tog kašljanja ispovrati i ono što je pojeo [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Kad spava, prede kao maca od tog šlajma [sm=muca.gif][sm=smiley36.gif] Joj, nadams e da će bit tih knjižica u City-u u mulleru, sad si me suny zbedirala, mm je slobodan tad pa idemo obavljati šoping, poreznu, dječji doplatak itd. Planiram uzeti L onu čašu s kljunom, preporuča tko marku? Jer ima onih kaj cure dok se ne pije iz njih, odnosno kad se nagnu, a ima i onih koji, ne, isto tako tvrdi ili mekani kljun? Ako tko ima iskustva...[sm=zmeden.gif] Andy, ak sutra bude lijepo vrijeme idemo u šetnju?
|
|
|
|