Sunshine28 -> RE: Ljetne bebe-2012 (5.2.2013 14:43:36)
|
andy ovulacija mi nije pala na pamet, ali moze biti i da je to, mene dosta boli sada od kako sam rodila, imam i iscjedak smeđe/crveni, i puno sluzi.....u svakom slucaju drago mi je da ti je bolje [sm=smiley1.gif] sto se papanja tice mi smo tek na pocetku, Em smaze za obrok oko podneva jednu cijelu povrtnu hipp teglicu, ostala 3 obroka pije formulu, kao i ranije..i evo jucer sam uvela poslijepodnevnu marendu između dva obroka - oko 7 - dala sam joj pola teglice hipp kruske, pojela bez problema, ovo moje dijete izgleda obozava jesti, nista do sada nije odbila! [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] inace sutra joj planiram praviti obicni pire, nije je jos jela krumpir, pa me zanima kako ga vi pravite? ja sam mislila samo skuhati krumpir i zgnjeciti ga sa šapnim mikserom, ako bude pregusto dodati malo vode, ako bude prerijetko rizinih pahuljica. Jer to ok? hipp kasice su najbolje u mulleru jer su rađene za eu tržište (drugdje, pa i u dm-u imaju proizvode za istočnu europu daleko nize kvalitete) isto vrijedi za sve proizvode za bebe, a prije svega za pampersice i NUK...ono sto sam se ja uvjerila da je bolje je i prašak za veš, proizvodi za kosu....
|
|
|
|