ivana1112 -> RE: Ljetne bebe-2012 (30.1.2013 18:03:49)
|
Pozdrav! [sm=smiley1.gif] Evo i nas pacijenata! Dakle, rezultati su ovakvi! Mom L desni bubreg malo slabije radi, i zato mu se jedan dio mokraće ipak vraća kroz bubreg, ali problem je fizičke naravi (samo bi se s vremenom trebalo povući), pa neće trebati operacija, već mora piti antibiotike dok ne izađe iz pelena, zasad! Ne znam koji bi smajlić stavila, ne znam šta mi je bolje, a što gore. Al dobro, nek je on meni samo sretan i zdrav! [sm=smiley1.gif] Hvala cure što mislite na nas, i mi mislimo na vas [sm=smiley31.gif] Suny, moji su kupili kimbač prek oglasnika za njega, tak da tam spava, al i putni krevetić je super! To ću mu ja uzeti na ljeto, kad ćemo na godišnji, pa da mi ima di spavati [sm=smiley1.gif] Meni je ova bumba, nekak li-la, malo mi je bzvz, dijete se ne može ni okrenuti, ja svog posjednem u ležaljku (u sjedeći) ili hranilicu, pa ispred njega igračke.. A uskoro će i u vrtić, pa će se moći do mile volje igrati u njemu s igračkama! [sm=smiley36.gif] Andy sutra idemo u šetnju? Javi..[sm=smiley1.gif] Cure, pozdrav! [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|