tenkic -> RE: Ljetne bebe-2012 (17.9.2012 11:31:04)
|
Kao i sve ostalo za bebu i tu dekicu sam dobila, za kolica po onom bljak vremenu od prošlog tjedna je dušu dala. A kak se mala po noći stalno otkrivala, posudila sam si vreću za spavanje da isprobamo i to čudo- fakat je OK, beba već dva dana spava u njoj i ništa se ne buni [sm=bravo.gif]. Rukice i nosić su i dalje hladni al bitno je da su nogice utopljene kažu mi tak da se ne brinem po tom pitanju. Mi smo jučer prvi put išli u posjete u Zagorje, prvi put smo se vozili u autu, lijepo si je odčorila u autu u košari (još nam je premalecka za furanje u jaju pa ju furamo u košari koja se isto učvrsti za pojaseve u autu, a bebu se unutra zaveže s pojasom) dok nismo stigli i onda je bila kao svaki gost budna i spremna za druženje sa familijom. Istina svakih sat i pol je žicala cicu, al ako je to uvjet da bude mirna i dobra, super! kad smo se popodne vratili doma još su nas posjetili dida i baka, tak da je uglavnom cijeli dan provela budna i kad se konačno riješila obožavatelja je zaspala snom pravednika ko crvek na trbuhu. Jedva smo ju probudili za kupanje prije spavanja
|
|
|
|