Jana1208 -> RE: Ljetne bebe-2012 (10.12.2012 20:40:49)
|
Večer...[sm=smiley1.gif] Evo mi uspješno riješili subotu, ja otišla na završnicu oko 21 i vratila se u 3...[sm=bravo.gif]...uspijela sam izdojiti 100 ml kroz dan i to sam ostavila mm, on ju je u prvom buđenju uspio uspavati sa varalicom bez hranjenja, a u drugom je popala 80 i dalje spavala...probudila se nakon kaj sam došla doma, naravno...[sm=duda.gif]...uglavnom ja zadovoljna... Mi smo kroz noć na oko 20 stupnjeva a kroz dan oko 23, osim kad naložimo vatru u kaminu onda zna biti i oko 25... [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]...al mi volimo kratke rukave po kući... Nego cure, vi koje imate iskustva sa zubićima, moja L je skroz čudna zadnja dva dana, bljucka svako malo (ili povrati, neznam koja je razlika, uglavnom ništa puno, ali izbaci), a ona inače uopće ne bljucka, bar nije do sad, ima po dvije stolice dnevno, a do sad je imala 2-3 tjedno, slini, sve stavlja u usta, strašno je razdražljiva, ali i bezvoljna i pospana, skoro cijeli dan je prespavala, al na rukama, u protivnom je urlala i sad već spava u krevetiću, konačno....jede normalno...temperature nemamo...jel moguće da će nam uskoro zubići ili su to jednostavno takvi dani??? [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|