Jana1208 -> RE: Ljetne bebe-2012 (7.12.2012 11:55:19)
|
eiii curke. evo konačno i mi ulovili malo vremena da se javimo...[sm=smiley36.gif] u zadnje vrijeme nam dani doslovce lete, a evo još 5 dana i punimo 4. mj...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] mi u subotu riješili krštenje, curka je bila ko bubica, a poslije obreda zaspala ušuškana u dekicu....[sm=bravo.gif] jučer nas je posjetila patronažna, pa smo malo pričale vezano za dohranu, uglavnom pošto mi u zadnje vrijeme jako loše spavamo i budimo se svakih sat i pol, do dva sata, predložila nam je da uvedemo jedan večernji obrak ad, pa da vidimo dali će bolje spavat ili je problem u traženju bliskosti...i tako mi jučer popapali cicu i pripremili još 60 ml ad da vidimo , ona popila 3 gutljanja i dalje ništa...[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif], sad ili nije bila gladna, ili joj nije fino ili joj se ne sviđa boca, ja bi rekla sve troje pomalo, pa smo opet imali veselu noć...probat ćemo opet večeras...[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] pričale smo i o dohrani kašicama i pahuljicama, još čekamo pregled 19.12 kod pedijatra pa ćemo i s tim krenuti polako, znači s njenih 4 i pol mjeseca odprilike...znamo da bi bilo bolje što kasnije, ali ja počinjem sa 6 ili 7 mj.raditi, a mislim da je LorVer pisala koliko dugo je trebalo da se cura navikne na okus, bar neki, a nebi htjela curku ostavit doma bez neke alternative osim cice...[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]...vidjet ćemo...uglavnom cicu nikako nebi htjele još odbacit samo pojačat sa rezervom...[sm=smiley36.gif] vidim da sve bebice već pričaju punom parom, mi isto galamimo od jutra, ma preslatki su sad...[sm=bravo.gif], jedino mi ne želi baš više bit u ljuljačci, mislim da je smeta to što je vezana, sad nam je podloga za igru opet zakon, jer se može slobodno valjat, mahat i bacat, i pričat naravno...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] uh, mi se raspisali....[sm=jezicek.gif]....evo za sutra najavljuju punooo snijega, bit će baš lijep predbožićni vikend, ....ja sutra imam proslavu povodom kraja godine sa kolegama s posla pa će se tata i kćer družiti...vidjet ćemo kako će to proći....[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] uživajteee....[sm=smiley31.gif]
|
|
|
|