ivana1112 -> RE: Ljetne bebe-2012 (4.12.2012 12:37:02)
|
Pa cure mm radi na Bukovcu, i to Ines isto u Bukovačkoj ulici! eto, možemo se dog da se blizu nađemo sve! Javljam da je bila patronažna, onaj osip je ipak od pelena, jer prolazi.. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Dobili smo kalendar dohrane, zeleno svjetlo za kašice (iako ih već 2 tjedna papamo [sm=smiley36.gif]) Vidim tema je bila kuhanje..ja znam kuhati, gotovo sve, čak i kolače, to obožavam.. Ali, s obzirom da živim u zgradi preko puta svojih roditelja, vjerujte mi da nisam 5 puta kuhala u zadnjih godinu dana. Majka mi donese ručak, jer ionako kuha na veliko ( s obzirom da je nas puno), pa još nemam tu brigu kuhanja ručka, a i moj muž dolazi svaki dan tek u 7 doma, pa bi to bila više večera, nego ručak [sm=smiley1.gif] Ja sam mengu prošli mjesec dobila [sm=hudicek1.gif], dakle nakon 4 i pol mj., i ko za vraga, evo nije prošlo ni 3 tjedna, evo je opet..to mi nešto nije u redu! Mi vježbamo samouspavljivanje preko dana, ide nam odlično 2 dana, skoro svaki put zaspi sam, samo nam onda dođe baka i sve poremeti, jer ga ona ne može slušati kako plače! [sm=smiley29.gif] i onda ja poludim jer mi 2 dana truda pada u vodu, a kad im zabranim, svi se uvrijede ko da je smak svijeta! evo upravo imam jednu takvu borbu i živci su mi prekratki! [sm=smiley26.gif][sm=smiley26.gif][sm=smiley26.gif] ne znam jel vi imate takve probleme, ali ako nemate i ne želim vam ih [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|