ivana1112 -> RE: Ljetne bebe-2012 (11.12.2012 14:06:20)
|
Bok cure, ja se konačno dokopala interneta.jer mi je doma stick (imam mobilni internet) krepao! (taman je prošlo godinu dana garancije [sm=smiley7.gif] Kako čudno, ha! Ugl, jel se sjećate onog "pelenskog osipa " što sam vam pričala da ima L na podrčju pišonje? E pa ipak sam otišla kod pedijatra i ipak su gljivice, tako da se sada mažemo Plymicolom i već je bolje nakon par mazanja! [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Usput smo se i vagali, imamo 8kg [sm=bravo.gif] A i zubići opet idu van, i to ne gornje jedinice, kako bi se očekivalo, već gornje 2-ke, pa će biti mali drakula kaže pedijatar [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Do Božića ćemo imati 4 zubića [sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Vidim vi svi volite snijeg, a ja sam tak u depri zbog tog snijega, pao je prvi dan i bilo ga je lijepo za vidjeti, a sad koma, mrzim bit zatvorena doma, a po ovoj bljuzgi i ledu ne mogu ni u šetnju s malim! [sm=smiley19.gif] Eto, da se pohvalim, danas mi je ročkas pa sam kod roditelja na rođendaskom ručku [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], a [sm=torta.gif] sam već spekla, i čeka goste! Mame s rr, svratite na krišku torte! [sm=smiley36.gif] A što se tiče prvih zubića, jana mom L su 2 tjedna izlazili, a u ta 2 tjedna, plač, plač, vriska, plač! [sm=smiley13.gif] ne raspoložen, nije htio jesti, ja se izdajam pa jede na flašicu, ugl, davala sam mu jesti tek kad bi zaspao, ili tik prije nego se treba probuditi, drugačije nije išlo! koma[sm=smiley13.gif] Stolica je bila rjeđa i češća,nego inače! Bez temperature! Evo sad izlaze opet zubići, blaži su svi simptomi, ali svi prisutni! To valjda tako mora biti kad su zubići u pitanju!
|
|
|
|