ivana1112 -> RE: Ljetne bebe-2012 (30.11.2012 16:10:14)
|
Hej cure, konačno sam odlučila da se javim, iako sam zadnji put bila aktivna dok smo još bile u iščekivanju ljetnih beba. Doduše, napisala sam vam svoju porođajnu priču brzo nakon poroda, ali kad sam završila s cijelom A4 stranicom, komp je zblokirao ...i otišlo sve k *****! i odustala, , ali cijelo vrijeme sam vas pratila i čitala , kao kakav voajer [sm=smiley9.gif] Vidim sve bebe su već velike, pa eto da i predstavim svog Luku ,[sm=duda.gif] ako sam dobro pohvatala, mislim da je 2. po starosti ovdje! Rodio se 27.06., mjesec dana prije termina, ali za to sam ja kriva, išla sam na more onaj produženi vikend u 6.mj!! Dug put i more u kombinaciji mjesec dana prije poroda = nikako! I tako se moj palčić rodio 27.06., sa 2840g i 48cm, a danas ima 5.mj i 7, 5kg i 68cm! S 3,5mj smo dobili 2 zubića, tako da već dugo nismo krezubi. Još da spomenem da papa moje mlijeko, ali na način da se ja izdajam, cicao je prva 2.mj na šeširiće, pa mjesec dana bez šeširića, pa smo odustali od toga, i sad se izdajam i dajem mu mlijeko na bočicu i super napredujemo! A od prije 2 tjedna od kad smo bili u bolnici i voćne kašice, koje obožavaa! [sm=smiley36.gif] samo da vam kažem da sam puno puta zahvaljujući vašim međusobnim savjetima pomogla sebi i svom palčiću! Na kraju krajeva, čini mi se da sam i najmlađa ovdje, 22 su mi god, pa dobro dođu iskustva mama! Eto toliko za početak od mene! Pozdrav
|
|
|
|