|
Sunshine28 -> RE: Ljetne bebe....termin 7,8-mjesec,2012 (9.9.2012 9:18:44)
|
dobro jutro [sm=kava.gif] evo 9.9. i 9h, dogurale smo nas dvije do termina, danas punih 40 tjedana![sm=smiley1.gif] budna sam od pola 7, nisam mogla spavati od nekog cudnog uzbuđenja/straha zbog odlaska u bolnicu sutra...bas samo mm i ja caskali u krevetu kako nam je ovo zadnji dan da smo sami u kuci, a i prepusteni sami sebi, bez brige i pameti na duuuugo vremena...zakljucili smo kako smo u isto vrijeme sretni i uplaseni - sta cemo nas dvoje za milog boga sa bebom?!!![sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ma samo neka se rodi moja curica pa da se zajedno "preselimo" među "bebe", hvala sto ste me cekale! [sm=smiley27.gif] tenkic uz najbolju volju, nismo sinoc pokusali potaknuti prirodni porod, ne osjecam se ugodno zbog hemeroida tako da ce se mm pravo nacekati! andy tvoj je barem dozivio akcije nedavno, moj nije ovu cijelu godinu uopce! neki dan smo pricali o tome koliko ce trebati nakon poroda da pokusamo, na sta mi je on rekao da se ne sekiram jer se on vec navikao [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] mos mislit...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|