|
tenkic -> RE: Ljetne bebe....termin 7,8-mjesec,2012 (31.8.2012 16:31:01)
|
sunny- imala sam i ja kekse u torbi za rodilište- još uvijek su u toj istoj torbi neotvoreni! dakle, doma se treba najesti- poslije ili se nećeš sjetiti jesti ili ti neće dati, pogotovo ne poslije klistira. ja sam bila u boxu, tiskala i žicala sestru i doktoricu da mi šusnu neku hranu infuzijom da dobijem snage za tiskanje, al uopće me nisu ozbiljno shvatile (možda zato što sam prije toga žicala da mi daju droge protiv bolova infuzijom i ko zna što ih još nisam probala užicati- dale su mi jedino drip koji baš i nije djelovao [sm=zmeden.gif] ) a vezano uz njegu rane- u bolnici su mi na uložak davali neku tekućinu rivanol. ona priča s octinoseptom se radi kad dođeš doma, a dodavanje melema (odnosno neke neutralne kreme tipa nivea ili ono za bebinu guzu) na ranu ide tek nakon tjedan dana, tj. kad osjetiš da je počelo zarastati i stezati. bitno je da rana bude vlažna, tako će brže zarasti kaže patronažna. moja mala vuče ko blesava, čuje se kako guta, halapljivo, ali to traje 5 minuta i onda počne dudlati i spavati. i onda to traje po sat vremena, tu i tamo malo povuče i (polu)spava. a kad ju probam odštekati, onda se buni....uf...a nije baš da joj nakon svakog obroka dam adaptirano (samo 30 ml, ne usudim se više), no imam osjećaj da joj treba češće i više. džoker adaptirano koristimo po noći a po danu samo ako nam plače ko blesava nakon što je pocicala obje cice. nego, jel vaše bebe papaju u jednom obroku samo na jednoj ili na obje cice? i imam osjećaj da ju muče neki grčevi. i taman kad želim nazvati homeopaticu da joj da nešto protiv grčeva mala ima dobar dan i ja pomislim da se stanje stabiliziralo...
|
|
|
|