|
tenkic -> RE: Ljetne bebe....termin 7,8-mjesec,2012 (7.9.2012 19:49:20)
|
mi imamo 3 tjedna i 5 dana i na kućnoj vagi 4300 (rođena s 3600, izašla iz bolnice sa 3400) bella, a da nije ovo što nazivaš šmrcanjem ono hroptanje tj roktanje koje je uobičajeno za bebe i nema veze s prehladom? ak se mene pita moja mala rokće, pogotovo ujutro kad se zbudi, ko da joj je grlo puno bala... znam, i ja sam u frci da mi beba ne bi ko i ja postala alergična na ambroziju (ujutro šmrcam i kišem, po danu je OK), ali nadam se da do toga ne može doći dok je tako mala... moja mala je danas čudna, probudi se, cendra, pocica 5 minuta i zaspi ko klada. I za pol sata- sat opet ispočetka. nadam se da ne bu ostala gladna kad tak malo cica. nego jel vaše bebe imaju download taman onda kad im krenete mijenjati pelene? moja je danas zakakala i sebe i mene i prematalicu i po podu i u dalj. na kraju kad sam sve to prebrisala je odlučila piškiti. onda smo zaključili da je najpametnije i nju i mene ubaciti u tuš i otuširati- i nije su ništ bunila, čak mislim da joj je pasalo (a i meni se to tuširanje čini puno jednostavnije od kupanja u kadici- samo kaj nam logiostički treba i tata u tuš kabini da nas polijeva tušem [sm=smiley36.gif] ) meni je krvarenje prestalo, imam samo svjetlosmeđi iscjedak, pretpostavljam ostaci koji se iscjede za vrijeme dojenja. vir 80 mrzim, sad sam nabavila neke natura femina uloške tipa always ali 100% pamučne (i koštaju ko da su od zlata grr)
|
|
|
|