|
Sunshine28 -> RE: Ljetne bebe....termin 7,8-mjesec,2012 (20.8.2012 16:22:10)
|
anavi naprije cestitam na curici tei, a onda - zao mi je sto bebici nije dobro, ne mogu zamisliti kako se osjecas, javi se kada god zatrebas nekoga, tu smo za tebe [sm=smiley31.gif] [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] bit se sve ok [sm=smiley20.gif] flekica cestitke i tebi! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] mi smo danas bili na prvom vaginalnom pregledu i...prezivjeli...bolilo je, ali sta se moze...gin. kaze da sam ful zatvorena i da sudeći po tome i po činjenici da nisam jos imala niti jedan "lažni" trud beba nece doci prije termina, bas kako sam se nadala! Moja mala curka je super, jos raste, ali sam zaboravila pitati koliko se udebljala... dobila sam uputnicu za trudničku ambulantu, za tjedan dana tamo krećem na preglede, gin. mi je uzela i bris za neku bakteriju - nalaz u srijedu....I sto je najljepše dala mi je recept za Faktu mast! tako da jos koji dan i by by hemosi!![sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]. Gin. je bila jako draga i ljubazna, dala mi broj mobitela da ju nazovem kada krenu trudovi ili ako trebam kakvu pomoc/lijek, pozeljela mi srecu... a nakon pregleda shopping mataron! skuhala se, noge mi otpale, ali zato je sada konacno sve kupljeno!!! od sada samo lezim na kaucu, gljivim i cekam da moja "roza beba" krene van - tako ju sada zovem jer je 90 posto stvari za nju bas te boje [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|