cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

Tata u 20. tjednu

calendar-img

Vi i buduća majka opet bi se trebali raspitati o školi za buduće roditelje u blizini. Škole za roditelje različito su organizirane, ponekad su predavanja svaki dan i traju jedan tjedan, a ponekad su raspoređena čitav mjesec. Ako ste veoma zaposleni, možete se upoznati s osnovnim informacijama i na posebnim tečajevima koji su namijenjeni samo budućim očevima. Ne zaboravite, ako želite prisustvovati porodu, za određena rodilišta morate proći spomenuti tečaj. Za detalje se raspitajte kod ginekologa. Uskoro će doći vrijeme da se upoznate s malim tajnama poroda i prvim danima roditeljstva, a najljepše je da ih već sada upoznate zajedno.

arrow-img

1. TJEDAN

2. TJEDAN

3. TJEDAN

arrow-img

Trudni ste: 1 tjedna

Ako vam se posreći, bit će to vaša zadnja menstruacija. No za godinu dana opet će se vratiti…

news-img

Danas je prvi dan vaše zadnje menstruacije, bar što se tiče sljedećih devet mjeseci! Iako još niste trudni, ovaj je datum bitan za izračun predviđenog termina porođaja, zato ga upamtite. Ovaj se tjedan već broji kao prvi tjedan trudnoće.

arrows-img

Pročitaj više

Prijavi se i prati razvoj svog djeteta

Besplatne tjedne e-novosti koje detaljno prate razvoj tvog djeteta.

Tvoj email

Predviđeni datum poroda

calc-img

Izračunaj datum poroda

Zadnji članci

article-img