Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

he he moja mala "pričalica".
.. i ja pocela kuhati papice i miksati, sve papa kao veliki (pasu mu razni okusi, ne bira previse)
.. sad dajem jednu vocnu kasicu ujutro, jednu povrtnu sa malo bijele piletine, popodne i dosta vode.. kupili smo od t.t. casu na kljun, ali nisam zadovoljna kak s tim pije, tocnije ne pije.. vise gricka onaj kljuncic...cestitam na zubu beba2.. bome bi i ja na drugo kad bih imala posao, ovako dok sam u potrazi, a vremena sve teza, tesko se odluciti na takav korak.. inace moram priznati da i dalje muku mucimo s pisonjom.. i dalje se neda navuc preko..
... i ja kupila patkice kaj plutaju na vodi
.
. Šta mama sve nije u stanju napraviti da spasi djete. Danas je muz isao na cjepljenje s njim i ima 7900 a dug je 69. Cini mi se da su vaše bebe sve puno vece i teže. I da nije mu ni pregledala miška
i nemam pojma hoće li doći.Ima kao neka naznaka da je neka ovulacija u điru jer me malo jajnik bolio jučer(već sam i zaboravila kako je to kad imaš bolne ovulacije),pa se možda nešto i desi za 10-ak dana.Dojim oko 4-5 puta tijekom dana(uključujući i noć)
....
-...u biti pedica je rekla da je to za sad sve ok, da ga malo stimuliram igračkom i pokušam mu na taj način potaknuti okretanje, ali da je to sve u razvojnim granicama, budemo vidli....