Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

......dva puta je bio u Slavoniji i super se držao...je da je mama izgubila glas od pjevanja a kaj sad......
....Kaspi pije tu i tam samo sokić i to mu dam od oka.........
ne stignem sve pročitati unatrag jer me duuugo nije bilo ali evo ukratko...za sada smo manje više ok... imamo 4 mj. 589cm i 7 kg...pedica je rekla da mi je dijete pretilo...ha ha...mišica mala moram slikicu koju nabaciti...nije malo se zaokružila ali nije debela...ima fin o pune batke na mamu...ha ah btw. mama ni gram nije skinula od poroda....dkle +23-6kg na porodu i to je to....za krepat..uspješno sam dojila 3mj i onda je samo od sebe skroz nestalo...sve sam pokušavala ali niš...nakon što smo 2x završile u bolnici ostala sam bez mlijeka potpuno
e da bolnica....sa mj. dana samo završile u bolnici crp 150 siroče izgledala je kao kušin za igle...svbe moguće pretrage slikali pluća, punktirali kralježnicu i čuda pretraga i nisu saznali šta je bilo??? 2x u bolnici jer imamo tiortikolis i facijalis pa se borimo sa rehabilitacijama i vježbicama, eto u utorak imamo kontrolu i molim se da više nećemo morati gledati bolnice....inače super beba...brbljava ali ima svoj karakter i naravno sve je po njenom...izdresirala je nmamu samo tako...spavala je po cijelu noć dok nismo 2x otišli u bolnicu i buila je najbolje dijete tamo sada se stalno budimo po nnoći za jesti i zna mi često plakati i u snu...svaki mj. uredno dobiva po kilu...ha ha sa dohranom smo krenuli rano sa ravno 4mj jer jako bljucamo pa smo jedva dočekali nešto konkretnije...mama malo stavi rižine pahuljice samo da zgusne mlijeko jer inače sve izbaci iz sebe, od kašica smo svašta već probali najdraža nam je jabuka i kruška
ajme što me rastura!