IZVORNA PORUKA: mala pcelica
a na stolu za rađanje mi je cijelo vrijeme radila masaža- to je bilo divno!
tenkić a u kojem to rodilištu?
Sveti duh, ZG
Andy, sretno sutra, nadam se da buš i noćas dobro spavala, trebat će ti. U sobi mi je bila jedna curka koja je išla na inducirani, sve je išlo brzinski i s tri stiska je rodila, bez šivanja, bez droge, savršeno, prva beba. Bila sam tak ljubomorna. I još k tome ima cice stvorene za dojenje...
Sunny, nadam se da te neće rezati, jer ćeš onda uz hemeroide imati i probleme zbog epiziotomije. Evo meni je tek danas nešto malo bolje mada i dalje ne mogu sjediti i uglavnom sam na boku, ovaj put desnom
Imam dva ta jastuka, stavim jedan na drugi, ali i dalje mi nije gušt na tome sjediti, nekak mi se optereti rana i koliko god je ugodno dok sjedim čim se dignem osjećam posljedice.
Mislim da bi tih jastuka trebalo biti u onim specijaliziranim prodavaonicama s medicinskim pomagalima, kod nas u ZG ih ima dosta, trebala bi biti koja i kod tebe. Ali ako to ne nađeš čula sam da je jedno od rješenja šlauh za plivanje za klince, toga sad ima po dućanima jer je sezona!
Dojenje- dojim sa šeširićima uglavnom jer mi je jedna bradavica malo oštećena i nekak su ravne. Patronažna nam je savjetovala da naveče damo bebi umjetnu hranu (što smo i učinili triput) ali nekako se bojim da će se mala na to navući pa bum probala izdržati dan dva s jako čestim dojenjem bez umjetnjaka. Jučer mi je čak počelo samoinicijativno curiti mlijeko kad je mala zaplakala. Al danas se nije ponovilo.
Brine me zelena stolica, patronažna veli da je to stolica gladi, ali u brošurama piše da to nije istina. I sad si ga ti znaj??!?!
Beba zna uhvatiti i bradavicu i šeširić, zna čak i dobro povući ali mi se brzo uspava, ljenjivica mala.
Najsmješnije mi je kad zaspimo i ona počne plakati i probudi me iz dubokog sna- treba mi par minuta da skužim što se to događa, kakva je to buka, da je to moja mala mrvica i da traži da joj dam papati
< Poruku je uredio tenkic -- 18.8.2012 21:46:59 >