cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Ljetne bebe....termin 7,8-mjesec,2012

clock-img

15.02.2012, 12:24

clock-img

andydea

pencil-img

4754

Evo da ima i nas...mame koje će tiskati u ljetnim mjesecimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....nadam se da nam neće biti previše vruće....user posted image user posted image user posted image ....Pa evo drage moje pišite kako provodite dane,kako rastu vaše user posted image i kako se vi osjećate....ja sutra ulazim u 14 tj.i veselim se jako sljedećem utz.koji je 7.03.jer se nadam da ću saznati spol...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio anaxx -- 17.2.2012 11:46:58 >

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

clock-img

17.02.2012, 09:23

clock-img

zuti.leptirić

pencil-img

82

hello!
evo da se i ja napokon javim, ja sam user posted image  12 tj., evo mučnine su gotovo prošle, samo se tu i tamo pojave na odredjenu hranu tj. mirise...eto s obzirom da imam 2godišnju curicu ova mi trudnoća nekako brže ide tj. dani mi brže prođu...ali već jedva čekam kraj...user posted image user posted image
naime od drugih simptoma već je počelo noćno odlaženje na wc, ludi "trudnički snovi",a i nesanica kao i u prvoj tr..uh! ali dobro...sve čemo izdržati..
o bebici još ništa neznam,idem na uzv 8.3 pa cu napokon znati kolika je, jedva čekam!
andreya, zar se već može vidjeti spol? ahh ja sam zaboravila kako to ide..u prvoj sam znala tek u 5. mj. da je curica..
user posted image
pozdrav svima! i pozivam ostale trudnice da se priključe!user posted image

< Poruku je uredio anaxx -- 17.2.2012 11:47:18 >

clock-img

17.02.2012, 11:13

clock-img

andydea

pencil-img

4754

leptirić drago mi je da si mi se pridružila....ja sam spol znala već u 16tj....u drugoj trudnoći,a u prvoj nisam do kraja...to sve ovisi o položaju bebe...evo ja sam se jučer malo uplašila...pojavio mi se nekakvi smečkasti iscjedak,ali jako malo,pa sad ležim i mirujem...zvala sam ginek.i rekla je da je to normalno i da se ne brinem sve dok nije više ili ne daj bože pređe u krv...tako da evo nakon mučnina i povračanja..sad još i ovouser posted image ...a nadam se da bu sve uredu...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

clock-img

17.02.2012, 11:45

clock-img

zuti.leptirić

pencil-img

82

ma ne brini, i ja sam imala prije par tjedana, pa mi je dr. rekao da to nije ništa, a imala sam i sukrvicu, par dana i prošlo je..osim toga, kritično razdoblje je prošlo, zar ne?
još nas svakakvih briga čeka...ali valjda i lijepih trenutaka...
eto ja moram priznati da sam već dobila 2 kguser posted image ...sto za mene zapravo i nije tako loše jer sam imala premalu tjelesnu težinu..samo se nadam da neću baš previše kila nategliti..u prvoj tr. sam dobila samo 11kg pa se nadam da ću ovaj put bar približno toliko (malo)..user posted image
pozz!

< Poruku je uredio anaxx -- 17.2.2012 11:47:39 >

clock-img

17.02.2012, 12:41

clock-img

andydea

pencil-img

4754

joj draga sad mi je lakše...user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

clock-img

17.02.2012, 13:25

clock-img

Dacana

pencil-img

271

Helloo!!!

Evo,ja kao nova članica ovog portala,želim sve srdačno pozdravit!

Ja sam nova buduća mama,znači prva trudnoćauser posted image .termin mi nije baš u 7. i 8. mjesecu nego u 6.mj.
I nadam se da neće bit tada previše vruće...hehe
Uživam u 25.tjednu trudnoće,uživam u hrani,hehehehe,ugl radujem se mojoj prvoj bebi...
Za 2 tjedna idem na pregled i jako se radujem ultrazvuku,i naravno radujem se zbog toga što ću saznat spol djeteta.
Eto toliko od mene za prvo javljanje...

Pozdraaav !!! :D

clock-img

17.02.2012, 13:29

clock-img

andydea

pencil-img

4754

Dacana dobrodošlauser posted image user posted image user posted image ....drago mi je da si nam se pridružila i da uživaš u svojoj trudnoći....samo neka se tako nastavi....jel znaš već spol???jesi imala mučnine???ili ti je od početka sve glatko...???

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

clock-img

17.02.2012, 13:39

clock-img

Dacana

pencil-img

271

Hvala puno na dobrodošliciii...jako mi je drago da ima ovakvih foruma od trudnicama...
Na prošlom pregledu,beba nije htjela da raširi svoje male nogice,pa doktor nije mogao ništa vidjeti...hehehe
Nadam se da će ovaj put mami isput želju,pa će pokazat...
Ja ti u poćetku uopće nisam imala mučnine,možda malo navečer,al stvarno imam sreće pa nisam imala jake mučnine...
Od početka je sve super,sve u najboljem redu...Samo što u prvih 3 mjeseca sam bila užasno živčana i nervozna...Muž mi je poludio...heheeh...al eto sad,ruku na srce,sve ide kako treba :D

clock-img

17.02.2012, 13:57

clock-img

andydea

pencil-img

4754

Baš mi je drago da se nisi mučila ko i ja..joj obavezno mi javi spol...ja se isto ne mogu dočekati da saznam.Pošto imam dvije curice voljela bi da bude dečko ovaj put...ali iskreno sam nek je živo i zdravo...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

clock-img

17.02.2012, 15:14

clock-img

Dacana

pencil-img

271

Znam puno trudnica,a i frendica koje su umirale od mučnina...
Al to je normalno,sve se pretrpi radi najljepših anđelčića...
Naravno da ću ti javit. :D
U početku sam govorila da će biti dečko,znaš ono prvo pa muško,ali sada mi je totalka svejedno...
Glavno da je živo i zdravo :D
Kakve su curice kao bebe?Dali dosta spavaju ili samo plaču?
Mama mi je rekla da sam ja bila kao user posted image ...heheeh...
A i frendica,koja ima curicu od 5 godina da su curice jako plačljive...

clock-img

17.02.2012, 16:45

clock-img

bebica29

pencil-img

5

evo da se i ja prikljucim.. u 14 tj. sam i prva mi je trudnoca.. imala sam jedva podnosljive mučnine i strašne vrtoglavice ali je to sve sada iza mene.. svaki tjedan nesto novo.. imam problema sa zatvorom (nikada prije nisam imala takvih problema) i na mahove me jako peku bradavice. ima li netko sličnih problema i kako ih riješava..

clock-img

17.02.2012, 16:48

clock-img

Dacana

pencil-img

271

Dobrodošla bebica29 !!! :D
Ja sam ti imala problema zatvorom,al to je ionako normalno u trudnoći...
Al s bradavicama nemam nikakvih problema,samo što mi ponekad mlijeko iscuri i to je to...
Ugl,zatvor je normalan...ili se možda,po meni najbolje,posavjetuj s ginekologom...
Sretnooo !!! :D :Duser posted image user posted image

clock-img

17.02.2012, 17:18

clock-img

zuti.leptirić

pencil-img

82

E da,i ja imam problema sa zatvorom no to je jos jedan od tr. simptoma, ništa za zabrinjavati se...
grudi isto bole jer rastu, ali baš za bradavice da peku? neznam.... pokušaj ih mazati hidratantnom kremom,ili uljem, možda pomogne!
user posted image

clock-img

20.02.2012, 11:15

clock-img

andydea

pencil-img

4754

Bebica dobrodošlauser posted image user posted image user posted image ...ja imam zatvor već duže vrijeme...najbolji ljek protiv toga ti je Donat Mg...i još ako možeš probaj par gutljaja popiti natašte...još su dobre i suhe šljive...meni je pomoglo....kaj se tiče grudi,meni su baloniuser posted image user posted image user posted image narasle su za dva-tri broja...kaj će biti do kraja ne znam....užasno su bolne a to riješavam masiranjem uljem za strije...ja još tu i tamo povračam,ali sve u svemu nemam mučnina kao prije..

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

clock-img

20.02.2012, 15:15

clock-img

Romela

pencil-img

78

evo i mene tu, 14+3!

ja nemam problema sa zatvorom, niš mi ne curi iz bradavica, ali su mi sise jaaako narasle i još me bole, potamnile su...
mučnine lagano popuštaju, ali glavobolje su tu, nikak da se toga riješim...
9.3.imam pregled i nadam se da ćemo uspijet saznat spol user posted image user posted image user posted image
ovak sam dobro, napokon se lagano i buša vidi! user posted image user posted image

clock-img

20.02.2012, 16:38

clock-img

andydea

pencil-img

4754

Romela i mene jako često glava boli....stvarno mi već ide na živceuser posted image user posted image user posted image ...ja imam već veliku bušuuser posted image user posted image ,a dobila sam i 2kg....moram prijaviti ...sada imam 55kg...joj jedva čekam da saznamo spol draga..user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

clock-img

20.02.2012, 17:32

clock-img

bebica29

pencil-img

5

osim sto su mi narasle grudi za 2 broja primjetila sam da se peckanje javlja kad lezim postrance vise kao na stomaku i onda se pritisce bradavica i odatle bol i peckanje.. inace cijeli zivot spavam na stomaku i sada mi je spavanje veliki problem.. polako se privikavam na bok i leđa.. sto se tice zatvora isprobana je vecina postupaka i svaki put upali nesto drugo.. hvala svima na potpori i odgovorima.. puno mi znaci..
ukratko: imala sam 3 ICSI postupka koja nisu uspjela, nakon cega mi je brak dozivio krah, sa drugim partnerom ostajem trudna bez problema ali u 10 tjednu otkrivam da se plod prestao razvijati i zavrsila na ciscenju i sada napokon trudnoca koja je uredna i pazim se.. strah mi je neprevladiv iako imam divnog partnera punog razumjevanja.. cekamo pregled koji je 7.3 da vidimo kojeg je spola nasa bebica iako uz sve sto sam prosla mi je to nebitno, bitnije mi je da iznesem trudnocu do kraja i da bebica bude uredu.. hvala svima jos jednom..

clock-img

20.02.2012, 17:45

clock-img

andydea

pencil-img

4754

bebica žao mi je da si sve to prošlauser posted image user posted image ,ali glavno da je sad sve ok...poslije kiše dolzi sunce draga....sve će biti ok...imaš partnera koji te voli i uz tebe je,a i mi smo ovdje svaki dan uz tebe...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image idemo isti dan na ultrazvuk...ajde baš se veslim....

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

clock-img

21.02.2012, 09:10

clock-img

Romela

pencil-img

78

bebica žao mi je da si tak nekaj prošla, ali samo gledaj naprijed i sve ćeć biti odlično!!!!!!!!

ja još nisam dobila kile, bar tak vaga kaže...ali buška je baš lijepa, jedva čekam da naraste još user posted image user posted image user posted image

pa nadam se da ćemo saznat na sljedećem pregledu user posted image user posted image

clock-img

22.02.2012, 11:15

clock-img

miracle

pencil-img

9

Pozdrav svima! Ovo mi je druga bebica, termin isti kao i u prvoj trudnoći: 30.07. (radujem se paklenim vrućinama)! Znači sad sam u 17. tjednu, povremeno kad se umirim osjetim svoju malu curicu :) Od srca želim da svakoj od nas trudnoća i porod proteknu bezbrižno i veselo!

clock-img

22.02.2012, 14:23

clock-img

Dacana

pencil-img

271

Dobro nam došleeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
evo mene nakon par dana...maškare su bile,pa nikak malo nać vremena da vas posjetim...
Vidim ima i žalosnih priča,jako mi je žao,to nebi ni svom najgorem neprijatelju željela...
Ja sam imala sličan slučaj,ali trudnoća je bila izvanmaternična...stvarno grozno je sve to prolazit,pa znam kako je to...kad sam s mužem pokušavala drugo dijete (sada na putu) bilo me jako strah da nebi mogla zatrudnit,ionako mi je doktor reko da sam plodna i da mogu ostat trudna...
Ostala mi je rana na srcu,al ide se dalje i jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaako ali jaaaaaako se veselim ovoj bebi koju sada nosim...zato bolje dignut glavu gore,i znat da nisi kriva za takve stvari,tako je htio Dragi Bog...i veselit se novom životu kojeg ćeš podić,pružit toplinu doma i ljubavi,i odgajat da u budućnosti dođe na pravi put...
Eto drage moje,toliko od meneee...uživajte u svojoj trudnoći,svojoj djeci,suprugu,obitelji...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.02.2012, 12:57

clock-img

Romela

pencil-img

78

bokić žene moje, nešto slabo pišeteuser posted image

mi smo na 15+5, dobro nam ide za saduser posted image user posted image

drugi tjedan idemo na kontrolu i budemo punih 17 tj., pa si mislim dal je moguće da mi vidi spol na normalnom uzv, nije 3d! user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.02.2012, 15:21

clock-img

Sunshine28

pencil-img

2443

bok cure...evo da se prijavim i na ovu temu...ja sam danas 12+4 pa mogu valjda sluzbeno reci da sam usla u drugi dio utrke :) Iako mi je termin 9.9. i moja ce beba biti ljetna! :)
ali ni kod mene nije bez problema...na bolovanju sam i u lezecem polozaju skoro pa od prvog dana...prvo zbog jakih grceva, a sad i zbog hematoma koji je uz bebu...imala sam prije ove trudnoće spontani, a i dugo smo pokusavali pa sam puna strahova....
andy koliko sam skuzila ti si isto imala hematom? kako je to islo kod tebe? jer brzo nestao?
mucine mi prolaze, zatvor mi je gin. pomogla rjesiti sa magnezijem direct - vrecice magnezija u prahu. Pocuclam jednu ujutro na taste (istresem na jezik i otopi se, kao gringo :)) dok to nisam probala bilo je puno muke!
na kontrolu idem 5.3., nadam se da ce sve biti dobro...ne ocekujem da cu vidjeti spol, rano je jos...a i nije mi vazno, samo zelim da user posted image bude zdrava i da iznesem trudnocu do kraja! I, naravno, da 9.9. ne bude bas +40!!! ;)

I + G = E & L

clock-img

01.03.2012, 21:07

clock-img

Dacana

pencil-img

271

EE cure moje,evo u utorak sam bila na pregledu...
Nosiiim jednu prekrasnu curicuuuuuu,napokon se pokazala...
beba ima 800grama,ja sam se udebljala 4kg tako da sad imam 70kg (prije trudnoće 60kg)
imam gljivice,pa moram stavljat vaginalete,ali to je došlo zbog antibiotika što sam pila kad sam imala upalu bubrega...
Uglavnom sve je u najboljem reduuu...

Uživajteee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.03.2012, 09:03

clock-img

zuti.leptirić

pencil-img

82

hello! gdje ste trudnice?
evo da se i ja javim.
bila sam na uzv i vidjela to malo biće, saznala sam da nosim dečka! juuuuuupi! to sam i prizeljkivala s obzirom da imam curicu...
user posted image user posted image bas je gust vidjeti bebu na uzv, mali je skakao i bacakao unutra a dr. se svađao s njim,jedva  ga je mogao izmjeriti..a ja sam se samo smijala..user posted image user posted image user posted image
mucnine su napokon prosleuser posted image , no eto sad me nesanica muci..probudim se u sred noći i nemogu zaspati ponovo..user posted image  imate li vi problema s nesanicom?

..eto nadam se da je i s vama ostalima sve u redu i da tr mirno prolazi. pozdrav!