cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ljetne bebe....termin 7,8-mjesec,2012

clock-img

13.08.2012, 10:40

clock-img

andydea

pencil-img

4754

Bella hvala tiuser posted image user posted image user posted image ....Pinky ljubim teuser posted image user posted image ....eto sada smo mm i ja fokusirani na sutrašnji dan radi tog pregleda i nadamo se najboljem...danas idemo opet u šetnjuuser posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

clock-img

13.08.2012, 11:26

clock-img

Sunshine28

pencil-img

2443

tenkic cestitam na baby Bo i na (kako se meni cini) lakom porodu user posted image user posted image user posted image
tu sam ja andy, ne brini, necu ja prije tebe....evo i jaki bolovi su prosli, stomak je jos uvijek spusten...a cuj, kada bude bude...za svaki slucaj danas cu jos sterilizirat izdajalicu i spakirat ju za bolnicu - to mi je jos jedino ostalo...
nego da se pohvalim, sinoc sam spavala kao beba...od ponoci do skoro pola 11 sa samo jednim piskenjem user posted image
user posted image user posted image bas je bilo ugodno hladnjukavo, ljepo sam se umotala u pokrivac moje najdraze posteljine...ma milina...jutros kada sam se probudila bas sam si pomislila - da danas rodim spremna sam i naspavana za malu placljivicu user posted image user posted image user posted image

I + G = E & L

clock-img

13.08.2012, 12:19

clock-img

andydea

pencil-img

4754

Suny,i ja sam super spavala sinoć user posted image user posted image user posted image ...bar nam je vrijeme super...user posted image  čak mi je navećer bilo zimauser posted image ....ma glavno da si mi ti još tuuser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

clock-img

13.08.2012, 12:57

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

sunshine 28 pa kud si ti pozurila,termin ti je tek za mjesec dana user posted image user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

clock-img

13.08.2012, 15:49

clock-img

Sunshine28

pencil-img

2443

evo spremna i izdajalica...neka sam i to rjesila...
andy na kraju jedino ja i ti pogledale cijelu olimpijadu user posted image tenkic je propustila zadnji dan, a bila je sigurna da bude izdrzala do kraja user posted image
pcelice iako ja duboko vjerujem da cu dogurati do termina, ali zadnjih dana mi se naglo spustio stomak, a rekose mi da kada se to dogodi moze porod i za 10 dana pa nije na odmet biti spreman, inace ja sam kontrolfirk i kod mene mora sve po špagi, sačuvaj boze da me uhvate trudovi, a da izdajalica nije sterilizirana, kakva sam - u rađaoni bi samo na to mislila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image inace, vec sam curama pricala, moja mama je i mene i seku rodila sa 37 tjedana i par dana pa me nekako i to tjera na pakiranje....

< Poruku je uredio Sunshine28 -- 13.8.2012 15:50:47 >

I + G = E & L

clock-img

14.08.2012, 10:40

clock-img

Sunshine28

pencil-img

2443

nikoga vise nema user posted image
neka, uzivajte sa bebicama...
andy jesi barem ti jos u komadu?

I + G = E & L

clock-img

14.08.2012, 10:46

clock-img

anne

pencil-img

8091

Stiglo nam zatišje...user posted image

Andy jesi ti danas na pregledu?
Uživajte majčice i lubenice.
Ja sam zadnja 2 dana sama s djecom jer je MM na terenu i bome je iscrpljujuće. Povlačim sve što sam rekla o MM i jedva čekam da se vrati.user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

clock-img

14.08.2012, 14:43

clock-img

ines_os

pencil-img

588

bome,sada nam leti vrijeme još brže moj mališa u subotu već mjesec dana a kao da sam jučer rodila
mm je od 20.8. na godišnjem tj.od 17,8.

suny tata se snalazi,njih dvojica već šarafaju između ostalog i klime,presvuče ga,igraju se,počeo je već gugutat,presladak je

mama danas ide u soping,tata će ostat sam prvi put sa user posted image user posted image

i ja vas čitam svaki dan ali ne pišem

pusa
uživajte još user posted image

18.7. 2012 u 19.27 h došlo je mamino zlato IVAN
3900 g 50 cm

clock-img

14.08.2012, 18:53

clock-img

andydea

pencil-img

4754

Ma SUNY moja ne idem ja nikam bez tebeuser posted image ....eto me -ništa ni od šetnjauser posted image ...ali danas navećer idemo opet dok moguuser posted image ....pregled je super prošao,kile isteuser posted image ....bebač je točno 3600g....znači nije onako veliki kako su predviđali,ali za mene malu jeuser posted image ....i naručeni smo ponovno u petak....plodna voda super,kretanje bebe ok...user posted image user posted image user posted image ...ali mali ne ide van...još 2 dana i termin,možda to čekauser posted image ...mislim na sve vas cijeli dan i evo bila sam kod mame,ali čim sam došla javila sam se....obečajem javim vam čim se počne nekaj zbivati...da mi niste u brizi...SUNY user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

clock-img

14.08.2012, 21:09

clock-img

andydea

pencil-img

4754

Suny vidim da si tuuser posted image ...javi se!!! sad smo nas dvije ostale i nedamo seuser posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

clock-img

14.08.2012, 21:13

clock-img

Sunshine28

pencil-img

2443

bas ste drage cure user posted image user posted image user posted image
vec sam mislila da imate pune ruke posla oko beba da bi visile na internetu...ne zamjeram vam, samo vam zavidim, a sta cu, mi smo tek u 37. tjednu...
drago mi je da vam tate pomažu i brinu se o vama user posted image user posted image user posted image
andy bravo za pregled! ja sam isto ujutro vec mislila da si i ti u bolnici user posted image ne mogu vjerovati da si od svih nas ti za sada jedina dočekala svoj termin!!! a bila sam sigurna da ces roditi jos prije 2-3 tjedna...
kod mene je u tijeku početak kraja user posted image barem tako kaze knjiga koju imam - kao sto sam vec rekla jos prije tjedana dana beba se spustila, pristisak na mjehur je konstantan, prepone bole, prozirni iscjedak, od jucer imam i proljev, povremeno me hvata neka slabost....uglavnom kako sam procitala to su simptomi da beba stize za 2-4 tjedna, kada se zbrojim, sve manje-viose na vrijeme...
ovih dana me i muce hemeroidi....vec sam vam rekla da i inace imam problema s njima...rekli su mi da uzmem Hemopropin kremu, da se jedino ona moze koristiti u trudnoci pa budem to kupila, sta cu...za svaki slucaj cu si kupiti i onaj jastuk za hemerodide, da imam za bolnicu ako bude jos gore nakon poroda....
puse svima, pogotovo bebicama!user posted image user posted image user posted image

I + G = E & L

clock-img

14.08.2012, 21:21

clock-img

andydea

pencil-img

4754

Suny eto vidiš da možeš uz sve živo dočekati terminuser posted image ....ja više ne ludim,sad samo čekam jer znam da je to svaki trenuser posted image ...veseli me kaj čemo uskoro i nas dvije dočekati svoje user posted image  i onda sve zajedno raspravljati o novim,slatkim mukama...a za tebe Suny sam sigurna da češ ranije roditiuser posted image ...pitala sam gin.za ove grčeve u preponama i rekla je da to više osjećaju i bolnije mi koje smo više puta rađale...zato se ja mučim s tim već mjesec danauser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

clock-img

14.08.2012, 21:36

clock-img

Sunshine28

pencil-img

2443

ma ja nemam pojma...stvarno sam do prije tjedan dana bila uvjerena ne da cu docekati termin, vec da cu i prenjeti malo...ali unutar zadnjih nekoliko dana pojavili su mi se svi ti simptomi, pa sam ponovno racunala - od zaceca (ovulacije koju sam zabiljezila sa mikroskopom u 12. mj.) punih 40. tjedana mi je zapravo tjedan dana prije termina...ma nemam pojma....
ja koliko god da sam nestrpljiva zapravo ne bi htjela roditi ranije...iduci tjedan planiram jos jedan shopping, frizerka mi se tek za tjedan dana vraca sa godisnjeg, a moram na pramenove (imam izrast do pola glave!), pa mi necak 23. tek donosi robicu koju onda jos treba i oprati...uglavnom, ja se iskreno nadam da beba bude pricekala barem jos 10 dana - 2 tjedna user posted image user posted image user posted image
uglavnom uponedjeljak ujutro idem na pregled pa cu sve saznati!

I + G = E & L

clock-img

15.08.2012, 11:05

clock-img

andydea

pencil-img

4754

Dobro jutro mamiceuser posted image ....jučer nisam bila u šetnji,jer sam nekako bila umorna,ali smo se mm i ja mazili i uživali jedan u drugomeuser posted image ....a nakraju i vodili ljubavuser posted image ....da mi je netko rekao da ću u 40 tjednu trudnoće voditi ljubav rekla bi mu da nije normalanuser posted image ...Danas sam dobro,malo boluckaju prepone...sad čemo vidjeti dali bu i to od sinoć pomoglouser posted image ...sutra mi je 40 tjedanauser posted image ...ANNE kako je tebi puko vodenjak???gdje si bila u tom trenutku???Tenkić a ti???

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

clock-img

15.08.2012, 12:07

clock-img

Sunshine28

pencil-img

2443

bravo andy za kvalitetno vecer sa muzicem!user posted image user posted image user posted image
svaka cast, ja ne znam kako bi...iako bi user posted image user posted image user posted image
drzim fige da ste razbudili malisu pa da krene van user posted image
ja sam opet spavala do pola 11....obozavam ove hladnjukave veceri!
sada idem sa mm praviti ribicu za rucak, onda malo knjigica na terasi, a poslijepodne se bacamo na pokusno montiranje autosjedalice/jaje nosiljke u auto...
uzivajte svi u prekrasnom danu! mislim da neke ljetne bebice vec mogu u stenju pa trk u prakove! user posted image

I + G = E & L

clock-img

15.08.2012, 14:37

clock-img

uskoromama

pencil-img

2

Pozdrav svima....nova sam na forumu...termin mi je po ginekologici 28.8.2012., po internetu 26.8.2012. a ja se sve nadam da ću ipak ranije :)))))
tu i tamo me malo nešto stegne u donjem diijelu trbuha, imam bijeli iscjedak već danima. Jedino što me malo brine je to što se beba jako slabo miče jučer i danas.
samo mi se par puta slabo javila. ne znam šta da napravim da idem u rodilište na pregled pa da mi kažu da sam luda, ili da stojim doma.

clock-img

15.08.2012, 15:39

clock-img

Sunshine28

pencil-img

2443

dobro dosla uskoromama user posted image
bebe se pred kraj, barem tako kazu sve manje micu, jer imaju sve manje prostora...
ali ako hoces provjeriti da li je sve ok lezi na lijevi bok, umiri se i opusti...kroz najvise pola sata pocet ce se micati sigurno, ne znam zasto je to tako, ali meni su to savjetovali i uvijek upali, pocne se micati vec nakon 5-10 minuta....

I + G = E & L

clock-img

15.08.2012, 23:33

clock-img

anne

pencil-img

8091

IZVORNA PORUKA: andydea

Dobro jutro mamiceuser posted image ....jučer nisam bila u šetnji,jer sam nekako bila umorna,ali smo se mm i ja mazili i uživali jedan u drugomeuser posted image ....a nakraju i vodili ljubavuser posted image ....da mi je netko rekao da ću u 40 tjednu trudnoće voditi ljubav rekla bi mu da nije normalanuser posted image ...Danas sam dobro,malo boluckaju prepone...sad čemo vidjeti dali bu i to od sinoć pomoglouser posted image ...sutra mi je 40 tjedanauser posted image ...ANNE kako je tebi puko vodenjak???gdje si bila u tom trenutku???Tenkić a ti???

Bar neke uživaju.user posted image
Bila sam u krevetu - 2 od 3 puta. A baš sam se bojala da će mi puknuti u javnosti.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

clock-img

16.08.2012, 06:27

clock-img

uskoromama

pencil-img

2

Evo prikljucujem se klubu trudnica s nesanicom :))) budna sam jutros od 4 sata....
Beba se jučer ipak počela uredno micati i javljati pa sam se smirila
Osjećam se super, možda zbog toga sto sam se udebljala samo 7 kg i uopće ne izgledam kao trudnica kojoj je termin za 10 dana ALI sam užasno nestrpljiva i jedva čekam trudove.

clock-img

16.08.2012, 09:26

clock-img

andydea

pencil-img

4754

jutrouser posted image ....dobrodošla ubrzomamicauser posted image user posted image ....curke meni je danas točno termin i punih 40 tjedanauser posted image user posted image user posted image ...jel možete vjerovati da sam to dočekalauser posted image .??Ne znam kaj da vam velim osim da sam već na rubu snaga sa svime...Anne hvala ti...znači nisi se tada kretala to me zanimalo....eto drage moje sutra opet pregled u 13h...Tenkić ti već ideš doma ili već i jesi...user posted image user posted image user posted image ...puno velikih pusica svim vašim bebicama..nadam se da će i moj bebač svaki čas van...user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

clock-img

16.08.2012, 10:29

clock-img

andydea

pencil-img

4754

Bella tako je to na početkuuser posted image ...ali uživaj u svakom trenutku,jer brzo rastu...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

clock-img

16.08.2012, 11:59

clock-img

Sunshine28

pencil-img

2443

andy bravo za puni termin!!!user posted image user posted image user posted image
e, a sada kada si to docekala stvarno je red da malisa izađe! mozda te sutra ostave u bolnici, malo kukaj kako ti je tesko pa se mozda smiluju user posted image user posted image iako, ja mislim da je bolje otici kuci i cekati da priroda obavi svoje...
ja jedva cekam svoj pregled u ponedjeljak, zanima me u kakvom sam stanju dolje, jer se sta otvorilo i tako user posted image
a i ne mogu docekati da zicam gin. recept za onu Faktu mast za hemeroide, nista ne pomaze...moram si malo to zaljeciti prije poroda inace kada izađem iz rađaone necu znati s koje me strane vise boli!
bella uzivaj sa bebicom, pogotovo ako je tako mirna...user posted image nekada mi je bas zao sto se ne mozemo vidjeti, bas bi obisla nase ljetne bebice da ih vidim tako male i slatke! mamice stavite koju slikicu, mozete ih zaštiti tako da ih vide samo članovi RR...

I + G = E & L

clock-img

16.08.2012, 20:44

clock-img

tenkic

pencil-img

905

mi smo jučer stigli kući. beba BO je čista 10-tka
e, sad, vodenjak mi je puknuo ujutro, skužila sam da mi kapa dolje ko da nemam mjehur pod kontrolom, tak je bilo i kod pobačaja pa sam znala o čemu se radi. Iscjedak je bio bezbojan i bezmirisan (to je jako dobro), ali budući da je glavica bila dolje natisnuta i da sam već bila dost otvorena u biti je vodenjak iz mene izašao tek nakon bebe, ovo je bilo fakat lagano krvarenje. sa sluzavim čepom se nisam upoznala.

porod je bio relativno brz, bila sam jedina u rađaoni pa su mi se doktorica i babica skroz posvetile. problem je bio u tome što sam predugo tiskala pa sam natekla, na kraju se spetljala pupčana vrpca pa beba nije više imala dovoljno kisika i izrezali su me da lakše izađe- e rana je jako grda, strašno boli i svi stručni kažu da bum se malo s tim napatila. sjedit ne mogu (ni na jastuku s rupom), najbolje je kad ležim, opet na boku, ovaj put desnom.evo sad sam na onoj klečalici da vam se nabrzaka javim s kompa jer mi je javljanje s mobitela dost petljavo

mala BO je slatkica, ima jako lijepu čistu kožu i u modu je plakanje-papanje-spavanje-kakanje. Naravno da spava po danu a vrišti po noći. Danas nam je bila patronažna i puno toga objasnila i ispričala, bumo vidjeli u praksi da li ćemo uspjeti bolje odmoriti po noći

e sad dojenje je druga priča- mene dojenje boli (cijelo vrijeme), kažu da je to zato što imam nježne bradavice koje su relativno ravne pa treba vremena da očvrsnu (dakle boli me rana dolje i cice). mlijeka izgleda ima. ima i onih kvrga pa ih MM mora razbijati. a na jednoj bradavici imam i regade pa za sad dojimo sa šeširićima. a mala BO je na tatu i stalno bi cicu user posted image tak da sam uglavnom u krevetu i hranim bebu. za sad mi je to još relativno zanimljivo. kažu mi da bu tak prvih par mjeseci i bojim se da bum se počela osjećati ko krava

MM je na godišnjem pa radi sve ostale poslove a uskaču i bake i djedovi pa srećom ništ osim dojenja ne moram ni raditi

Andy, bravo za termin, jedino mi te žao jer su najavili pakleno vrijeme

e, da,na porodu sam imala cijelo vrijeme upaljenu klimu u rađaoni, a na stolu za rađanje mi je cijelo vrijeme radila masaža- to je bilo divno!

dugo željena mala BO rođena je 12.08.2012.

clock-img

17.08.2012, 09:25

clock-img

Sunshine28

pencil-img

2443

sve u svemu tenkic i nije tako lose...da te barem nisu toliko recnuli bilo bi svakako bolje, ali sto se moze...
i kod tebe problemi sa dojenjem!user posted image ne kuzim, to bi trebao biti kao nesto posve normlano i prirodno za mamu i bebu, a na kraju se skoro svaka cura s time pati....

sto se mene tice i dalje problemi sa hemeroidima...user posted image

I + G = E & L

clock-img

17.08.2012, 09:35

clock-img

andydea

pencil-img

4754

Jutro mamice,Tenkić drago mi je da si se javilauser posted image .... Eto i ti si već doma sa svojom ribicomuser posted image user posted image user posted image ....Nadam se da buš uspjela s dojenjem i da bu rana dole brzo prošla...joj vjeruj mi da me više nije briga jel bu vruće ili zima,samo nek idem više roditiuser posted image ...moji su već svi ludi od iščekivanja...ja sad stvarno sve radim po kući,više me ne štedeuser posted image ,ali ništa se ne događa...mogla bi još mjesec danauser posted image ....strašno...još buš i ti Suny prije mene...u 13h sam naručena na pregled,držite fige..user posted image user posted image user posted image Suny ne znam za te hemeroide,ali čula sam da užasno bole,ma valjda bu skoro prošlo...izdrži...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006