Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

naravno, to ne znaci da za koji tjedan necu panicit
...
jučer imala akciju udaranja u mjehur, baš mi se nešto ekstremno često išlo na wc
....ja se super osjećam,veli mm da je to zatišje pred buru
...evo išla sam i po uputnice za utorak,jer nekak mislim da ću ipak dočekati taj pregled...sad više uopće ne razmišljam o porodu...jedostavno sam pustila
...pa kad bude,bude...dosta mi je mučenja oko toga...Tenkić bravo za tjedne
...Bela ja sam uvijek za dojenje,ali ako je situacija takva probaj se izdajati u bočicu i davati mu tako,pa povremeno cicu...samo da ne izgubiš mlijeko...a adaptirano ja nebi davala..pokušaj stavljati tople obloge prije dojenja i stiskaj mu sama u usta...probaj,ako ne zovi svakako one brojeve kaj ti je Tenkić dala...TENKIĆ nije bitno jel je slinček ili gazica...kako hočeš...a slinček sam stavljala u prvih mj.dana samo kad smo išli van za šminkec
TENKIĆ čestitam ti od srca
...a termin je za 2 dana...
moji,njegovi moja sestra,prijeteljice,pa redom kućni,pa mobilni,pa skajp,pa mm mobilni ako se ja ne javim pa sam ih sve na kraju odhebela i rekla da me više ne zovu i da cu se ja javiti kad se porodim