Cao curkee moje
Danas sam bila na pregledu,bebica je teska kilu i dvadeset...
ja sam se opet udebljala 3kg...al eto drzim se
Noge mi oticu i to jako,kicma me ubija al vjerujte mi isplatih se proci kroz razne faze promjena,tjelesnih a i svih drugih,no naposlijetku to je vise manje nebitno,dolazi ono zbog cega cu zajedno sa svojim dragim mm biti sretna i uzivati u svakom trenutku odgoja svoga prelijepoga djeteta...
Prosli tjedan sam zavrsila na hitnoj,nije nista strasno bilo,al opet sam se jako prestrasila,i normalno nisam se mogla opustit i bol je u trbuhu bila sve jaca i jaca...fala Bogu bebici nije nista,bebica je jaka i cvrsta i neda se tako lako,samo sam malo nadrazila zeludac,moram jest malo laganiju hranu...al eto u Lici nema toga,puno zacina i to je to,hehehe...al od tada sam na strogom povrcu,piletini,vocu,jogurtima,manje zacinjenoj hrani i sada se suuuuper osjecam,kao i bebica...
A mala Ana kao da se natjece u maratonu u trbuhu,stalno me tuce,prevrce se,skaklja me,al svaki njezin udarac meni je srce sve vece i vece...nemogu opisat taj osjecaj kad osjetis jedno malo bice u svojoj utrobi koje ces uz mm volit,odgajat,veselit se svakom njegovom pokretu,pogledu...
Jedva cekam rodit,bez obzira na to da se plasim poroda...
Velvet ja sam planirala ici na trudnicki tecaj,al ovdje u Gospicu toga nema,nazalost,sto bi se trebalo uvest...al okey,ocito se ljudima ne radi...
al kupila sam si dvd i svaku vecer prije ili popodne kad ja i moj mm imamo vremena pogledamo i vjezbamo,disanje itd...
dosta pomogne...
Da ne dodjem u rodiliste sva blentava,hihihi,da nista neznam o tome...
Eto toliko od menee dragee mojee...
uzivajteeeeee