cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ljetne bebe....termin 7,8-mjesec,2012

clock-img

11.03.2012, 13:20

clock-img

andydea

pencil-img

4754

curke ima koga???meni se stalno spava....kako je vama....stalno sam umorna....a baš je i danas takav dan...user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

clock-img

11.03.2012, 19:12

clock-img

Dacana

pencil-img

271

evo mene andydea...
jooj ja ti skooro cijeli dan spavam...
malo sam otisla prosetat s dragim al preumorna sam...
i ja sam mislila da je takav dan

clock-img

13.03.2012, 09:20

clock-img

Romela

pencil-img

78

evo samo da vam velim, da smo bili na kontroli, super raste i napreduje bebica, i ritala se ko luda! i da dobit ćemo curicu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.03.2012, 10:24

clock-img

ajngel_

pencil-img

3

Pozdrav svim trudnicame ...eto mi smo danas 23+1 tt...pa da se i mi pridružimo (termin 10.07.) ovo mi je prvauser posted image i baš se veselimo i mm i ja...drago mi je da nas ima tako puno sa terminom u ljetnim mjesecima pa da možemo pričati i razmjenjivati iskustva...nego imam pitanjce ...jeste li vi već počele sa nabavkom stvari za bebicu ono većih kinderbet komoda i sve potrepštine...mi još ništa nemamo ...pa mi se čini da ćemo skroz zakasnituser posted image

clock-img

13.03.2012, 10:38

clock-img

zuti.leptirić

pencil-img

82

Pozdrav i od mene!
user posted image user posted image user posted image  Romela,cestitke na curici! za sada user posted image  vode!!
eto ja nestrpljivo cekam idući tjedan da opet vidim bebu na uzv,vrijeme bas mi bas leti! nego,idete li vi svakih 4 tjedana na kontrolu i uzv?
Ja sam sada 15+5 i +2kg. moram priznati da mi je trbuh već malo "iskočio" i ne stanem u svoje hlace tj. nemogu ih zakopčati,a da me ne steže..user posted image ( mada mi se u prvoj tr. tek u negdje 5-6 mj. primjetio..)
kako je s vama ostalima?
pozdrav svim trudnicama i javljajte se s novostima!user posted image user posted image

clock-img

13.03.2012, 11:18

clock-img

Romela

pencil-img

78

ajngel, dobrodošla, i čestitke na trudnoći, mi još ništaa nismo kupili,  al mislim da ću ovih dana nešto sitno, kaj se tiče opreme, kimbač ćemo dobiti od moje seke, a kolica mislimo kupiti tamo negdi u 5.,6.mjesecu...

ž.leptirić, hvala ti! user posted image user posted image

ja idem redovno, svaka 4 tjedna na pregled, i već neko vrijeme ne stanem u svoju staru robu user posted image ,kupila sam bila hlače trudničke u h&m, trapke, odlične su!!! preporučam!

clock-img

13.03.2012, 15:25

clock-img

zuti.leptirić

pencil-img

82

ajngel,pridruzujem se dobrodošlici!
sto se tiće opreme i tih stvari, ne brini! ja sam kod svoje prve tr. pocela kupovati stvari tek negdje u 7,8 mj. (komoda,nosiljka,autosjedalica,robica itd..)a nisam imala nista..mada nikad nije rano za gledanje ponude i odabir!
sad cu morati kupovati samo benkice, jer sve imam od prve male.

pozz!

clock-img

13.03.2012, 18:34

clock-img

Sunshine28

pencil-img

2443

Romela cestitam na curici! Ja jedva cekam da saznam kojeg je spola moja bebica!
Zuti.leptiric ja sam sada tek 14+3 ali imam mali stomačić, ali ja sam vec imala malo "podloge" na tom području pa se zato meni vjerojatno ranije vidi user posted image
Kupovala jos nisam nista...imam svoju koljevku koja i danas izgleda kao nova i prekrasna je, sumnjam da bi sada igdje pronasla takvu...mama mi kaze da beba moze biti u njoj do 3-4 mjeseca, odnosno dok se ne pocne sama dizati, a kada se to dogodi imam i svoj krevetić jednako dobro ocuvan...
ostalo cu sve morat kupiti, ali pricekat cu do ljeta za vece stvari (komodu i kolica), a neke sitnice mozda i kupim ranije....
danas mi je bas bila patronazna sestra i rekla mi da ne gomilam stvari bezveze vec da ju nazovem kada budem planirala kupnju pa ce mi ona reci sto mi sve treba...
inace i mene uhvatilo neko spavanje, uz to sam izgubila tek, jedva se natjeram da nesto pojedem....

I + G = E & L

clock-img

14.03.2012, 12:34

clock-img

flekica mala

pencil-img

16

evo i mene user posted image
čestitam Vam od srca svima na radosnim vijestima koje ste saznale u posljednje vrijeme.
stvarno user posted image  prevladavaju, a ja sam jedna od onih dosadnih staromodnih koje nebi do kraja htjele znati, a opet me kopka da pitam. ne znam, al imam i ja neki predosjećaj da je curica... ne znam zašto... iako mi si gataju... biti će muško jer su ti svi kg.išli u guzu, drugi pak... bit će žensko... ne znam, a ako se odlućim pitati javim vam.
zadnji put sam se čak dvoumila, a onda me ginek. nije ultrazvučno gledao zbog triplea ( čiji su rezultati iznimno dobri ).
što se pak tiće kupovine potrepština za bebača... nemam APSOLUTNO ništa... i nekako se uopće ne opterećujem... računam kao ono ima vremena...
e da... nesmijem zaboravit napoment da je mm iz dana u dan sve bolji i nježniji... stalno priča s trbuhom ( iako se praktički i ne vidi ), pa pjeva ( nema veze što ja začepim uši user posted image  )... pri odlasku da pusu i meni i bebaču...
moram priznat da me svi tetoše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.03.2012, 14:55

clock-img

Sunshine28

pencil-img

2443

flekice svaka ti cesta na "staromodnosti", ja ne bi nikako izdrzala do poroda cekati da saznam spol! vec sam sada jako nestrpljiva! user posted image

I + G = E & L

clock-img

14.03.2012, 15:05

clock-img

flekica mala

pencil-img

16

hehe... zahvali mi sunshine ako uspijem 18.08. dočekat u neznanju.
svi vuku vodu na svoj mlin, i onda sam se, kao, zainatila... no ako pitam šutila bi, samo koliko volim pričati čisto sumnjam da mi nebi izletjelo.
p.s. zaboravila sam reć da u svu svoju garderobu još uvijek stanem user posted image

clock-img

14.03.2012, 15:20

clock-img

sandras

pencil-img

11

drage moje, sto se kupovine tice, mislim da bi vam sve trebalo biti spremno mjesec dana do poroda.
naime, ljetni termin, velike vrucine svima - pogotovo trudnicama, a i pred kraj ce vam samo biti teze i imat cete manje volje za obavljanje takvih stvari, a pitanje je i koliko imate povjerenja da vam to drugi rijese - ja nikako nisam imala, sve sam sama htjela. +sto si morate spakirati torbu za bolnicu...
bolje da to sredite pa ste mirne, nego da imate nervozu :)

i naravno čestitke!
neka bude brzo, ludo i nezaboravno (pamtite prve trenutke, kontakte, osjecaje za cijeli zivot i sjetite ih se svakog dana, prebrzo se zaborave)

clock-img

14.03.2012, 15:50

clock-img

velvet

pencil-img

18

Pozdrav mame, meni je ovo prva trudnoća i sve me zanima,termin je sredinom srpnja i bit će user posted image , pomozite mi u odabiru imena- Eva ili Ema? koje vam je ljepše? ne mogu nikako odlučit user posted image  i da kolko ste se udebljale za sad?- ja sam u 23 tj. i nabacila sam 7 kg

clock-img

14.03.2012, 16:03

clock-img

sandras

pencil-img

11

Ema! ali to je ionako na tebi odluka :)

ja sam u 1. trudnoći dobila 13kg, a sad sam u 12tj i nisam nista ni dobila ni izgubila.
u principu 8kg - to ti je dijete, plodna voda, posteljica, maternica... i to odmah na porodu izgubis, a za ostatak si sama zasluzna, al do 15kg je idealno. ne jedes za dvoje, pa nebi ni puno trebala dobiti. sretno!

clock-img

17.03.2012, 17:26

clock-img

Sunshine28

pencil-img

2443

pozdrav Velvet! Ja glasam za Evu user posted image

I + G = E & L

clock-img

19.03.2012, 07:50

clock-img

KLEMPAVA

pencil-img

5

IZVORNA PORUKA: zuti.leptirić

hello! gdje ste trudnice?
evo da se i ja javim.
bila sam na uzv i vidjela to malo biće, saznala sam da nosim dečka! juuuuuupi! to sam i prizeljkivala s obzirom da imam curicu...
user posted image user posted image bas je gust vidjeti bebu na uzv, mali je skakao i bacakao unutra a dr. se svađao s njim,jedva  ga je mogao izmjeriti..a ja sam se samo smijala..user posted image user posted image user posted image
mucnine su napokon prosleuser posted image , no eto sad me nesanica muci..probudim se u sred noći i nemogu zaspati ponovo..user posted image  imate li vi problema s nesanicom?

..eto nadam se da je i s vama ostalima sve u redu i da tr mirno prolazi. pozdrav!

user posted image

clock-img

19.03.2012, 07:51

clock-img

KLEMPAVA

pencil-img

5

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
EJ DRAGE MOJE KAKO SE NOSITE SA TRUDNOCOM?IMA LI KOJA SA TERMINOM U 7.MJ?

clock-img

19.03.2012, 07:53

clock-img

KLEMPAVA

pencil-img

5

IZVORNA PORUKA: KLEMPAVA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
EJ DRAGE MOJE KAKO SE NOSITE SA TRUDNOCOM?IMA LI KOJA SA TERMINOM U 7.MJ?

Nama dolazi mala curica al nekako je mirna pa sam vec zabrinutauser posted image .....ne osjetim neko jako lupkanje o kojem svi pricaju a evo ulazim u 23tjedanuser posted image .....

clock-img

19.03.2012, 13:33

clock-img

Sunshine28

pencil-img

2443

dobro dosla klempava! user posted image
da te utjesim, bas sam neki da citala kako prvorotke ne osjete prvo "lupkanje" bebe nekad i do 24 tjedna ako su bucke, ali ne znam dali spadas u tu kategoriju user posted image

I + G = E & L

clock-img

19.03.2012, 14:44

clock-img

Romela

pencil-img

78

ja sam osjetila lagano  s 18, prošlih dana je bila življa, al jučer i danas ništa, odnosno jaaaako slabo! pitaj doktora, možda to ovisi o dobu dana...

clock-img

19.03.2012, 21:46

clock-img

Dacana

pencil-img

271

alooo curkeee...
evo da se i ja malo javim...
sutra idem na pregled i jedva čekaaam da vidim svoju malu princezicu..
samo mi je žao sto moj mm po prvi put nece bit samnom :(

eto toliko pa vam sutra javim kak je biloo :D

uzivajteeee user posted image user posted image

clock-img

20.03.2012, 09:35

clock-img

kvaky

pencil-img

11

Klempava, ne brini. osjećanje bebe koja se miče oviso o puno stvari. Gdje ti je smještena posteljica, je li ti to prva trudnoća, kako si građena, kolika je beba... Ja sam sad u 24 tjednu i tek zadnjih par dana osjetim pomicanje ali onak za pravo. Do sad me sve stalno nešto škakljalo po malo, pa nisam bila sigurna je li to to ili ne, a moja beba je poprilično velika i teška i proporcijama odgovara barem 10 dana starijoj bebi. Tako da ne brini, sve je to individualno, beba se sigurno miče, a samo je pitanje dana kad ćeš i ti to osjetiti.

clock-img

20.03.2012, 21:13

clock-img

velvet

pencil-img

18

hvala Sunshine, bit će Eva,ipak je to rjeđe ime,Ema ima sve puno :) mene bebica lupka svaki dan od 19 tj.al to ovisi od žene do žene sam čula,jel ste vi buduće mamice išle ili namjeravate na trudnički tečaj?

clock-img

20.03.2012, 22:13

clock-img

Dacana

pencil-img

271

Cao curkee moje

Danas sam bila na pregledu,bebica je teska kilu i dvadeset...
ja sam se opet udebljala 3kg...al eto drzim se

Noge mi oticu i to jako,kicma me ubija al vjerujte mi isplatih se proci kroz razne faze promjena,tjelesnih a i svih drugih,no naposlijetku to je vise manje nebitno,dolazi ono zbog cega cu zajedno sa svojim dragim mm biti sretna i uzivati u svakom trenutku odgoja svoga prelijepoga djeteta...
Prosli tjedan sam zavrsila na hitnoj,nije nista strasno bilo,al opet sam se jako prestrasila,i normalno nisam se mogla opustit i bol je u trbuhu bila sve jaca i jaca...fala Bogu bebici nije nista,bebica je jaka i cvrsta i neda se tako lako,samo sam malo nadrazila zeludac,moram jest malo laganiju hranu...al eto u Lici nema toga,puno zacina i to je to,hehehe...al od tada sam na strogom povrcu,piletini,vocu,jogurtima,manje zacinjenoj hrani i sada se suuuuper osjecam,kao i bebica...
A mala Ana kao da se natjece u maratonu u trbuhu,stalno me tuce,prevrce se,skaklja me,al svaki njezin udarac meni je srce sve vece i vece...nemogu opisat taj osjecaj kad osjetis jedno malo bice u svojoj utrobi koje ces uz mm volit,odgajat,veselit se svakom njegovom pokretu,pogledu...

Jedva cekam rodit,bez obzira na to da se plasim poroda...

Velvet ja sam planirala ici na trudnicki tecaj,al ovdje u Gospicu toga nema,nazalost,sto bi se trebalo uvest...al okey,ocito se ljudima ne radi...
al kupila sam si dvd i svaku vecer prije ili popodne kad ja i moj mm imamo vremena pogledamo i vjezbamo,disanje itd...
dosta pomogne...
Da ne dodjem u rodiliste sva blentava,hihihi,da nista neznam o tome...

Eto toliko od menee dragee mojee...

uzivajteeeeee user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.03.2012, 08:17

clock-img

zuti.leptirić

pencil-img

82

Dobro jutro drage trudnice!user posted image
I  ja se moram pohvaliti da osjećam svoju bebicu! evo ima već nekoliko dana da osjećam to čudesno škakljanje,svaki dan sve češće i jače!user posted image user posted image user posted image a evo sad sam u 17. tjednu,osjetila sam prvi put u 16. om, što me baš iznenadilo...eto bas je istina da se u dr. trudnoći osjeti i mj dana prije nego u prvoj! u prvoj sam osjtila tek u 24 tjednu,točno se sjećam..pod tušem...user posted image
i svoj
Hvala Bogu, nesanica je zasad prestala,kao i mučnine i sve tegobe,zapravo,sada mogu reći da baš uživam u trudnoći! još ovo proljetno vrijeme...meni najdraže, jer sam više vani u šetnji...user posted image
eto, toliko od mene za sada, idući tjedan idem na pregled i jedva čekam vidjeti opet user posted image !!!

(sto se tiće imena, lijepše mi je Eva nego Ema!)