Kvaky, hvala ti puno, bar neka utjeha! Dakle, čim dođem u bolnicu moram svakome vikati od osoblja da sam imala streptokok i da mi daju antibiotik! S tim nemam problema
Cure, ja sam sad 36.tjedan i sve mi je teže, danas sam se tako teško osjećala, sve me boljelo, od glave, želuca, leđa,
pokreta, uff...i sad jedva sjedim i tipkam ovo, dok me mali udara i rasteže trbuh...jedva čekam da se porodimo!
Iskreno, još nemam nikakve kontrakcije, lažne trudove, samo ga tijekom dana znam skroooooz dolje osjećati, pa mislim da se spušta, jer mu je glavica bila na zadnjem uzv već okrenuta dolje..a sad hoćemo li na vrijeme izaći, ili prije termina, a neki kažu da nije rijetkost da se sinovi prenesu
Vidjet ćemo..
Ne znam kako je s vama i da li je to normalno, i da li bi već trebala bit otvorena ili ne
Neke babe kažu kako bi bilo idealno kad bi bila bar prst otvorena, ili uloživa za prst, a ja na zadnjem pregledu zatvorena ko beton, kaže dr.
Imamo u četvrtak pregled, pa ćemo vidjeti!
Vjerujem da ste već davno sve u krevetu i nadam se da lijepo spavate, jer ja tek sad idem učiti za sutrašnji ispit
, a tako sam
, i zavidim vam na spavanju kao i mm kojeg čujem iz sobe kako hrče
Cure moje, laku noć!