cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ljetne bebe....termin 7,8-mjesec,2012

clock-img

28.05.2012, 18:20

clock-img

Sunshine28

pencil-img

2443

bella ovi proizvodi u adaxu na stalnoj akciji, a među njima i komoda, su uvijek na akciji, vec jako dugo i uvijek ih ima jer su najprodavaniji proizvodi...nisam bas imala povjerenja obzirom na cijenu, te komode su inace sve iznad 1.000 kuna, ali sam se jako ugodno iznenadila uzivo...ova se čini jako kvalitetna, za ruckice mozes birati između 5-6 ukrasa, isto tako i dizajn podlge za presvlacenje...
svakako odi pogledaj...

I + G = E & L

clock-img

28.05.2012, 18:21

clock-img

andydea

pencil-img

4754

curke i ja sam vidjela taj ormarić i mislim da ćemo i mi po njegauser posted image user posted image user posted image ...izgleda da imamo isti ukus,jer i moj kibić je potpuno bijeli s krem baldahinom i sad još da nađemo ogradicu plavo-bež bila bi presretna....mislim da ću sve ipak uzeti u adax-u...imaju i super torbe za kozmetiku...Leptirić bravo za pregleduser posted image user posted image user posted image ,a kaj se tiče spola...slatko je to iščekivanje....Bella ja sam se polako počela kretati,31.5 idem na pregled i jedva čekam kaj će mi reći...vani se nešto sprema...ležim na terasi i pišem vam..puse

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

clock-img

29.05.2012, 11:49

clock-img

ines_os

pencil-img

588

http://www.leokids.hr/djecja-kolica-q7/
evo naših kolica samo su u zelenoj boji i prezadovoljni smo user posted image ,stigla su

što se tiče komodice za presvlačenje sa kadicom to smo kupili u magicbaby-u bila je oko 1200 kn ja otišla tamo i pitala za popust na kraju me šefica zvala i dobili smo ju za cca.800 kn treba samo pipati

krevetić je moj još u životu kao nov,još posteljinu kupimo koju ću najvjerovatnije u pikoluu pikolu dobijaš popust na sveukupni iznos,neznam recimo na 1000 kn imaš 10 %,na 1500 kn 15 %,na 2000 kn 20 % tako da ću tamo pokupovat sve što mi nedostaje sljedeći tjedan i onda odmoriti do kraja mi smo u 34 tjednu

pozdravuser posted image

e sada idem kavicu popit,jel netko za user posted image user posted image ?

clock-img

29.05.2012, 12:09

clock-img

Sunshine28

pencil-img

2443

ines kolica su super user posted image user posted image user posted image jesu bas u toj boji? da te znam prepoznati na promenadi user posted image
super da si mi rekla za taj popust, mi smo kolica narucili u Magic baby, a ne moram ih platiti dok ne stignu, bas sam jucer razmisljala da ih pitam jer imaju kakav popust na gotovinu, ipak je to 3.800kn, da mi daju 10 posto popusta uštedim skoro 400 kuna, zato mogu kupiti neke druge stvari...user posted image user posted image user posted image
bella zao mi je zbog tvog mirovanja, izdrzi jos malo user posted image user posted image user posted image
potpuno te razumijem, ja iz dana u dan postajem sve vise svjesna da mi stize bebica, a od jucer kako smo narucili kolica još i više user posted image user posted image user posted image

I + G = E & L

clock-img

29.05.2012, 12:16

clock-img

ines_os

pencil-img

588

kolica su kričavo zelena i platili smo ih 3150 kn a bila su 3500 kn isto tražili popust

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.05.2012, 12:20

clock-img

Sunshine28

pencil-img

2443

baravo inesuser posted image user posted image user posted image
od sada cu i ja tako - treba pitati za te popuste, ocito se isplati!

I + G = E & L

clock-img

29.05.2012, 12:50

clock-img

emmy27

pencil-img

17

dobar dan drage moje..evo da se i mi prijavimo nama je termin 28.7 i user posted image je imamo sina koji ima 5godina...

clock-img

29.05.2012, 12:51

clock-img

Sunshine28

pencil-img

2443

dobro dosla emmy user posted image

I + G = E & L

clock-img

29.05.2012, 15:25

clock-img

zuti.leptirić

pencil-img

82

dan trudnice!user posted image
emmy dobrodošla! pridruži nam se i piši! bas se pitam gdje su nam ostale; krky,ella,georgina,romela..??i neznam tko još?user posted image cure,pisite, gdje steeee?

eh, danas je moj dan spavanjauser posted image ,od jutra se vučem, drijemuckam,nemam volje za nista..boli me trbuh,imam osjecaj kao da cu dobitiuser posted image ,a zivcanost da ne spominjem...user posted image ..ahh, valjda ce sutra biti bolje.
kako ste vi danas? jel barem nekom danas super dan?!

clock-img

30.05.2012, 10:07

clock-img

andydea

pencil-img

4754

jutro mamiceuser posted image user posted image user posted image ....ja sam jučer švrljala....evo ovako....kupili smo komodicu,ali ipak u boji drveta sa žutom podlogom i ručkice su s leptirićima....ima i kadicu za 731kn....onda posteljinu s ogradicom u žutoj boji s medekima za 149kn....i to sve u Adax-u....a danas idem kod tete po kolica i ostalu opremu...kibić je već namješten....jako sam sretna kaj smo tako super prošli...user posted image user posted image user posted image ....ja se super osjećam i jedva čekam sutra ujutro pregled....eto curke sve ste mi servirale i ja odmah kupilauser posted image user posted image user posted image ....Danas me mužić vodi na Flora art jer obožavam cvijeće....rekao je da će me nositi ako treba..user posted image ....Emmy dobrodošla u naš svijet...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

clock-img

30.05.2012, 10:10

clock-img

ines_os

pencil-img

588

kavicu smo popili
sunce nam sija,e sad u auto i malo u grad
ne mogu više pješke do grada i nazaduser posted image user posted image user posted image

pozdravuser posted image

clock-img

30.05.2012, 10:38

clock-img

andydea

pencil-img

4754

Bella još malo izdrži...sigurna sam da češ još moći i trčatiuser posted image user posted image user posted image .....joj kako dani idu...uskoro čemo mi početi puhati od vručineuser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

clock-img

30.05.2012, 10:38

clock-img

Sunshine28

pencil-img

2443

jutro...user posted image
evo ja imam prijaviti samo to da je i prvi  susjed sa desne strane nabavio psa koji se od rane zore "dovikivao" preko mog dvorista sa psom prvog susjeda sa lijeve strane...milina....nisam se dala smesti do pola 9, a onda sam jednostavno odustala od spavanja...user posted image
rekla sam si da cu ih sve skupa trpiti dok bebica ne dođe, ali ako mi ju krenu buditi sa svojim psima i kosilicima bit ce svega!
andy bravo za shopping!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image ines uzivaj u smucanju po gradu user posted image
meni se nikuda ne ide...poslijepodne cu mozda na neku kavicu...sva sam neka lijena....

I + G = E & L

clock-img

30.05.2012, 12:35

clock-img

Sunshine28

pencil-img

2443

bas kada sam pomislila kako ce ovo biti jedan dosadan dan stigli su nam nasi prekrasni bijeli krevetic i koljevka!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
jedva cekam da ih sastavimo i, naravno, da ih nasa curica popuni!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bas sam sretna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I + G = E & L

clock-img

30.05.2012, 17:07

clock-img

Dacana

pencil-img

271

alo cure evo da se i vamo malo javim...
mojih svibanjskih bas i nema,pa da se i vama malo prodruzim,barem jos ovih par dana do termina (ako danas ne rodim,hehe,iako bi voljela)
kak ste mi vi?jel se drzite?jel odbrojavate dane do poroda?
eto,moja user posted image nikako van,ocito joj je lijepo u maminoj busi...
u petak sam zavrsila u bolnici,mislili su da cu se porodit al nista od toga,jucer pustena...pa i bolje,da lijepo kod kuce docekam porod...
blizu je bolnica od kuce,tako kad uhvati,uhvati...

nadam se da ste sve dobrooo
pusa i uzivajtee :D

ANA 13.6.2012. - 3800g i 50cm
VIDA 23.10.2014. - 3350g i 49cm

clock-img

30.05.2012, 22:31

clock-img

mirna32

pencil-img

28

vecer trudnice moje...ja slabo se vama javljam...alo evo kad ima nekih novosti tipkam..danas smo bili na uz...i curka ima sad 1100grama...a i maa je dobila do sad ljepih 11 kila pa je doca reko vidimo se za tri tj i do tad ocekujem da dobjes samo kilu..imam prosblema s visokim tlakom pa moram izbacit slano i slatko..a to bas najvise volim...danas nam je rekao termin da bi bio 24.8user posted image
danas sam sredila koljevkicu...moja mama mi je sasila ovo sve za nju...pa evo jedne slikice mene s pupicom i koljevkice user posted image
user posted image

clock-img

30.05.2012, 22:49

clock-img

ivana1112

pencil-img

351

Dobra večer buduće mame, evo ja se danas prvi put javljam i odnedavno sam tek član, ali redovito sam pratila rr,i pratila tjedne trudnoće od samog početka.
Termin mi je 14.07., 34.tjedan smo, dakle, još malo! user posted image
Rodit ću na sv. Duhu, i baš sam danas bila na pregledu, i dečko je težak 2400g, pitala sam jel to spada u prosjek kakav, i kaže dr da je i iznad prosjeka! Valjda je to ok?? Tata je veliki, pa možda zato. i nije me naručila za daljni pregled, nego je rekla da dođem po potrebi, ili kad me moj gin pošalje?? user posted image Nadam se i da je to ok? Nije baš razgovorljiva dr bila user posted image ! Pročitala sam da ima ovdje još budućih majki blizu mog termina, pa ako itko ima kakve vijesti sa zadnjih pregleda i proporcije bebača, da podijeli..user posted image

A malo da se predstavim i pohvalim user posted image svojom odličnom trudnoćom! Osim prva 3 mj, kad sam pila duphastone, moja 34. tjedna su prošla bez ikakvih mmučnina, povraćanja,grčenja, otvaranja i takvih slatkih nevolja u trudnoći. Svladao nas je samo proljetni umor u proljeće, te grčevi u listovima u zadnjih 10 dana, kad sam prilikom jednog takvog grča, toliko vrisnula, da je mm mislio kako me mora vodit u rodilište user posted image Mlada sam buduća mamica koja još uvijek studira tako da mi svaki dan hodamo na faks, i eto baš se prisiljavamo učiti za sutrašnji kolokvij! user posted image

Opremicu smo gotovo svu nabavili od većih stvari, i robicu, preostaje još samo oprema za mamu za rodilište! muževa plaćica je ovaj tjedan user posted image pa ćemo to obaviti ovaj vikend user posted image

Vidla sam da nekim mamama user posted image puno miruju u trbuhu, ali ja sam svog osjetila prvi put u 16.tjednu, i od tada....ne miruje!! Kažu kako bi sad pred kraj trebao smiriti pokrete ali kod mene je sve jače, i neugodnije! Ponekad mi toliko rastegne kožu na trbuhu, iskoči guza, pa stopalo...da me boli! Evo i sad rasteže, i rasteže.... Ali, preživljavamo! user posted image Slatke brige user posted image

I još da pokrijem temu kilaže, dobila sam 12 kila, ali samo u trbuh, imala sam 51kg, sad imam 63kg, i visoka sam 167cm. Izgledam kao da sam progutala malo veću medicinku, a ostatak tijela isti, još uvijek nosim traperice broj 34. user posted image

Strije još nisam dobila, i nisam primjetila plave, ljubičaste i crvene žile...ali ako prmjetim, javim! user posted image

I ne znam da li sam spomenula, ovo je moja prva trudnoća!! user posted image user posted image

Nadam se da sam pokrila većinu tema user posted image

Puno pozdrava svima!! user posted image

clock-img

31.05.2012, 11:48

clock-img

Sunshine28

pencil-img

2443

ej cure....
bella sretno u shoppingu i obavezno javi sta si kupila!
mirna oprema za koljevku je prekrasna, ali bas si me sada bas bacila u dvojbu....ja sam isto planirala sve dat sasiti, ali sam prije par dana naisla na cijeli komplet (madrac, posteljina,  ogradica, baldahin) za samo 270 kuna...ali, naravno, postoji kvaka, nije neki izbor uzoraka platna, ni jedan mi je bas nesto posebno ne sviđa...s druge strane jako mi je primamljivo uci u trgovinu i kupiti od jednom sve to i samo odnjeti kuci nego posebno kupovati madrac po mjeri, pa materijal, pa onda to nosit sivati...nisam pametna user posted image user posted image user posted image
inace, danas nisam bas najbolje, probudila sam se sa bolovima dolje desno ispod trbuha....znam da nije nista strasno, dogodi mi se jednom u mjesec dana da me tako boli par dana, napravila sam vec dva puta sve pretrage i zakljucak moje gin. je bio da se to beba rasteze i da je sve ok...ali svejedno, nije ugodno, bol je na istom mjestu gdje me bolilo kada sam imala spontani pa se uvijek zabrinem...user posted image ali moja curica se mice i znam da je dobro pa necu vise pisati crnjake user posted image
danas navecer opet tecaj, mm je svecno prisegnuo da ovaj put ide samnom user posted image
dobro dosla ivana, sto nas je vise to je veselije user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Sunshine28 -- 31.5.2012 11:49:40 >

I + G = E & L

clock-img

31.05.2012, 12:36

clock-img

ines_os

pencil-img

588

mi smo jučer bili kod dr. ,on kaže sve ok,mališa nam je cca.2350 g,naručio nas je ponovo za 20 dana i onda pregled u bolnici

ali ja nebi bila ja da na uzv nisam vidjela da nam je glavica za 2 tjedna veća nego nogica,e sada on tvrdi da je to genetika,do sada znači do 34 tjedna je sve bilo proporcionalno u dan

ali opet svi od mm su mi prije govorili da kada je on bio mali imao je veliku glavu da su mu sve majice morali rezat da mu mogu obući
pokušavam ne mislit na to ali cijelo vrijeme mi misli odlutaju i danas mi je bašuser posted image prespavala sam cijelo prijepodneuser posted image
ma bit će sve ok...user posted image ,nadam seuser posted image

clock-img

31.05.2012, 13:08

clock-img

Sunshine28

pencil-img

2443

ines ne brini, bit ce glavica dobro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I + G = E & L

clock-img

31.05.2012, 13:20

clock-img

ines_os

pencil-img

588

sada gledam na tablici koju sam našla na netu da je razlika tjedan dana,a i neće biti košarkaš nema na koga
ja sam 167 a mm 182

user posted image

clock-img

31.05.2012, 13:52

clock-img

Sunshine28

pencil-img

2443

andy gdje si nam danas?
ja sam jos uvijek u potrazi za ogrtacem za bolnicu, jesi sta nacula od svojih na poslu - jer stize ono sto cekamo?

I + G = E & L

clock-img

31.05.2012, 15:46

clock-img

sweety87

pencil-img

42

heeeej curke....

evo i nas..mi smo svoje odspavali,sad cekamo muzica sa poslauser posted image inace sutra imamo moleraj po kuci,ajme izludit cuuser posted image
mi cekamo nasu sobicu,cim stigne javim vam dojmove..

mirna kolijevka ti je prekrasna...

ivana 1112...pa gdje si ti do sadaaaa????'user posted image curke i ja sam dobila svoju terminusuuser posted image user posted image ivana meni je termin takodjer 14.7. pa eto dijelit cemo iskustva,javljaj se cesceuser posted image user posted image

pozzuser posted image

clock-img

31.05.2012, 15:54

clock-img

emmy27

pencil-img

17

hvala vam na dobrodoslici...user posted image user posted image

clock-img

31.05.2012, 18:50

clock-img

Dacana

pencil-img

271

bella 1 ja odbrojavam sate,bolje da tjedne jer ovo izludi,to iscekivanje kad ce...
hvala na podrsi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cure moje drzite se jos mjesec il dva i nemojte se brinut,uzivajte koliko god mozete,maltretirajte muzice,heheehhe,jer kasnije necete moci,heheheehehe...
i drzite mi fige da me uhvati i da barem veceras rodim...
pusa svimaaaaa

ANA 13.6.2012. - 3800g i 50cm
VIDA 23.10.2014. - 3350g i 49cm