Dobra večer buduće mame, evo ja se danas prvi put javljam i odnedavno sam tek član, ali redovito sam pratila rr,i pratila tjedne trudnoće od samog početka.
Termin mi je 14.07., 34.tjedan smo, dakle, još malo!
Rodit ću na sv. Duhu, i baš sam danas bila na pregledu, i dečko je težak 2400g, pitala sam jel to spada u prosjek kakav, i kaže dr da je i iznad prosjeka! Valjda je to ok?? Tata je veliki, pa možda zato. i nije me naručila za daljni pregled, nego je rekla da dođem po potrebi, ili kad me moj gin pošalje??
Nadam se i da je to ok? Nije baš razgovorljiva dr bila
! Pročitala sam da ima ovdje još budućih majki blizu mog termina, pa ako itko ima kakve vijesti sa zadnjih pregleda i proporcije bebača, da podijeli..
A malo da se predstavim i pohvalim
svojom odličnom trudnoćom! Osim prva 3 mj, kad sam pila duphastone, moja 34. tjedna su prošla bez ikakvih mmučnina, povraćanja,grčenja, otvaranja i takvih slatkih nevolja u trudnoći. Svladao nas je samo proljetni umor u proljeće, te grčevi u listovima u zadnjih 10 dana, kad sam prilikom jednog takvog grča, toliko vrisnula, da je mm mislio kako me mora vodit u rodilište
Mlada sam buduća mamica koja još uvijek studira tako da mi svaki dan hodamo na faks, i eto baš se prisiljavamo učiti za sutrašnji kolokvij!
Opremicu smo gotovo svu nabavili od većih stvari, i robicu, preostaje još samo oprema za mamu za rodilište! muževa plaćica je ovaj tjedan
pa ćemo to obaviti ovaj vikend
Vidla sam da nekim mamama
puno miruju u trbuhu, ali ja sam svog osjetila prvi put u 16.tjednu, i od tada....ne miruje!! Kažu kako bi sad pred kraj trebao smiriti pokrete ali kod mene je sve jače, i neugodnije! Ponekad mi toliko rastegne kožu na trbuhu, iskoči guza, pa stopalo...da me boli! Evo i sad rasteže, i rasteže.... Ali, preživljavamo!
Slatke brige
I još da pokrijem temu kilaže, dobila sam 12 kila, ali samo u trbuh, imala sam 51kg, sad imam 63kg, i visoka sam 167cm. Izgledam kao da sam progutala malo veću medicinku, a ostatak tijela isti, još uvijek nosim traperice broj 34.
Strije još nisam dobila, i nisam primjetila plave, ljubičaste i crvene žile...ali ako prmjetim, javim!
I ne znam da li sam spomenula, ovo je moja prva trudnoća!!
Nadam se da sam pokrila većinu tema
Puno pozdrava svima!!