evo i mene!
valentina19 dobrodošla!!!
Eto cure, ja na pregledu na kraju nisam bila jer nije bilo mog ginića već neka mu zamjena, dolazi u pon pa cu morati pričekati..on inace radi u dz,a ujedno ima i privatnu ord.
e da! vec sam htjela napisati, ja sam prije 2 god. rodila na sv. duhu i mogu reci da sam jako zadovoljna sa svime; doktori,osoblje, ambijent, uvjeti, ma sve pet! naravno, uvijek se nade neka gintava baba kojoj je los dan,al toga ima svugdje..
i svida mi se sto su tamo bebe cijelo vrijeme s mamama,meni je bilo tesko tih pol sata kad su ih vodili na kupanje i ostalo...
i jos, sto se tiće kozmetike, sjecam se da sam puno toga nakupovala,a na kraju mi nista nije trebalo; prva 2-3 mj. sam bebu kupala u cistoj vodi s par kapi masl. ii bademovog u lja (jedna bocica moze trajat cijelu god.
),guzu sam brisala pamucnim blazinicama natopljenim u mlakoj vodi,vl. maramice sam koristila samo negdje vani.a od kremica sam koristila jedino palmovićevu mast za guzu. eh to je dakle bilo prvih mj. a poslije sam vec tocno znala sto mi treba.
takoder, od benkica pola toga nisam ni stigla obuci maloj. stvarno su prvih mj. dovoljne nekoliko (do 10 kom, 2 velicine ).za pocetak stvarno treba samo malo stvari, a poslije cete vec znati sto vam treba za
. al eto kod prve bebe stvarno nisam mogla odoljeti u dućanima da kupim tu preslatku malu robicu,a i sad bi mozda da sam sigurna u spol
, i eto, zasad izbjegavam shoping!
..
inace, evo i meni pocela zgaravica, jucer i danas, u isto vrijeme, al zasad podnosljivo.nije ni cudo kad zadnijh dana imam ogroman apetit i samo jedem