IZVORNA PORUKA: Bablica
stalno bi ih koristila! Za te AIO sam čula da su dosta debele i da se jako sporo suše ... sve nekako gledam uzet ove "obične" što im se skidaju ulošci dodatni pa se brže suše jer ako mm vidi da trebamo sušit pelene 5 dana gotovo je s uvjeravanjem da su bolje od jednokratnih! Nego ne kužim da li ima razlike u, da tako kažem, modelima platnenih pelena ili su svi isti?!
Baš sam zbuki!
Da :) malo je to sve tesko pohvatati u pocetku. Imas vise krojeva, recimo na babysaurus ces bas vidjeti razlike izmedju CB(cuddlebuns) MUTT, BB(bebe bubu) i ne znam ima ih jos svkakvih, ali ovo su najcesce, pa vidi koji ti se svidja. onda imas kratice velicina :NB-newborn (za novorodjence), S, M, L, XL... pa vrsta, POCKET (s dzepicem za ulozak), AIO (sve u jednom, ne trebas posebno zasitnu pelenu)...
Uglavnom, AIO su najprakticnije za staviti na bebu, ali se jako tesko suse zbog toga vanjskog nepropusnog sloja, i najskuplje su. Svejedno ti je koje je godisnje doba, kad ces ih korisititi cijelu godinu, znaci odaberi sto ti se svidja ili uzmi nekoliko krojeva i materijala u probnom paketu, pa vidi koje su ti naj. Tesko je tu dati neki savjet, jer svaka mama nakon nekoliko mjeseci koristenja tek moze reci bi li nesto mijenjala, kad vidis kako se koja pelena ponasa nakon puno pranja i kako dijete raste.