Ma kakvi, veličina se regulira, ima 3 podesive veličine kopčanjem, mi ih koristimo od kad smo došli iz rodilišta, a bila je mala beba, 3 kg, i nisu uopće bile prevelike. A dobra im je strana i ta da služe kao široko povijanje, šta je korisno i kod zdravih kukova. AIO inače ne preporučam, nisam probala Babysaurusove nego neke američke, al mislim da je ista stvar, nama ne paše jer premoči, makar nekima su super, ne znam... najbolji je onaj fazon- pelena, uložak, papirić i zaštitna. Papirići se mogu kupiti u DM-u ( Einmal-Waschlappen se zovu, plavo pakiranje) i u Mulleru, možda i negdje drugdje, ne znam; i mogu se prati zajedno s pelenama na 60 C nekoliko puta, naravno ako su samo popišane. Nama su sve Babysaurus pelene od bambusa, to je na dodir nešto između mekanog frotira i pliša, savršeno, i nakon 5 mj pranja još uvijek je isto, nije iscufano ni grubo. Sa ženom se sve može dogovoriti, ima i site na facebooku sa slikama. Na Rodinom webshopu sam kupila torbu za pelene, koja ima dio za suhe i dio za mokre, pa kad negdje idemo nije nikakav problem, nikad nismo koristili jednokratne, paket koji smo dobili u DM-u kod rođenja smo poklonili.