IZVORNA PORUKA: Vjeverica ST
OK,thnx.A može pitanjce?
Je li koristite vlažne maramice i koje ili blazinice s vodom?
I zašto baš Penaten ulje?
A plava Aderma, ne zelena?
Ja imam za kupanje Aderminu zelenu, preporučila mi i farmaceutkinja, njenom djetut je pomoogla......
Očito je svako dijete za sebe i različito koža reagira.........
Kad smo doma onda samo blaznice s vodom...kod mene je prematalica u kupaoni na mašini za pranje veša pa mi je to i praktično, a kad smo koristili vlažne maramice, svašta sam uzimala niti jedne me nisu oduševile, pa sam kupovala kao one extra sensitive od bilo koga...e da osim pampers i babylove, jer smo od njih dobili instant reakciju
Penaten ulje zato jer tada na tržištu nisam mogla naći ništa drugo što ima kratak rok trajanja (čitaj sa što manje konzervansa) i penatenom je nama mama mazala guze pa eto povela se tradicijom (ali to je sve bilo prije 3,5 godine)...... Sad za sineka (8,5 mjeseci) imam Bubchen pure&sensitive pa i to koristim za curku po potrebi.
A svijetlo plava Aderma zato jer sam i ja dva puta poslušala farmaceutkinju koja se klela u zelenu, kad nije bilo te svjetlo plave i kupila, a nama apsolutno ništa nije pomogla, kao da joj nisam ništa stavila, poslije sam nosala ambalažu od ove koju sam htjela kad sam kupovala, pa je jedan period bio kad nigdje nije bilo te linije niti za naručiti i onda prešla na Lipikar što i dalje koristim poslije kupanja, ali vidim da joj koža tako više burno ne reagira, valjda je to od tih 4 godine da počne nestajati....nadam se...
Upravo tako ti je to, svako djete za sebe, ja ti mogu reći samo svoje iskustvo i što smo mi koristili, imam LINOLA FETT kremu od dr. Wollf-a, ona je jako masna isto nam je preporučena za dermatitis i ja naravno kupila, nije mi nešto, njom sam mazala jako suhe dijelove kože, ali nekima je super pomogla. Ako hoćeš provjerim rok trajanja pa ti je pošaljem poštom da ne kupuješ, jer meni uglavnom stoji...