cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: LH trakice za ovulaciju......

clock-img

02.07.2010, 23:06

clock-img

crvenkapica

pencil-img

577

jeste  ,ali ja  se bojim placat  preko neta  ......user posted image

3xAIH =0
2xIVF=0
3IVF = beta 6.3 znaci biokemijska :(
idemo opet u 11mj

clock-img

02.07.2010, 23:10

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

ja ih vec dvije godine narucujem i nikad problema, no razumijem ako se bojis user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

02.07.2010, 23:37

clock-img

crvenkapica

pencil-img

577

ma nisam nikad nista kupovala preko neta  pa zato........

3xAIH =0
2xIVF=0
idemo opet u 11mj

clock-img

05.07.2010, 12:14

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Moja trakica i 15 dc negativna....ovaj mjesec kao i prethodni sam opet bez ovulacije user posted image

U iscekivanju.......

clock-img

05.07.2010, 15:07

clock-img

bembo

pencil-img

343

tikice možda ti je kasnije O???

cure pogledajte malo na njuskalu, ni ja se ne usudim plaćati preko neta, pa sam našla na njuskalu. 30 trakica i 5 testova za trudnoću sam platila 110kn, zajedno s poštarinom.

mama dječaka plavih očiju

clock-img

05.07.2010, 19:30

clock-img

Leptir5

pencil-img

780

i meni je dala test na trudnoću gratis,crvenkapice poštarinu ne možeš izbjeć,kada ti donese na vrata platiš sve skupa,opet je jeftinije nego u ljekarni a i znači nešto šta ti ih na vrata donese :)

4xAIH
1.IVF.... beta 0
2.IVF.... beta 650 termin 15.04 :)
9.4 rodila se moja ljepotica :)

clock-img

05.07.2010, 20:05

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

IZVORNA PORUKA: bembo

Ma nije.....

U iscekivanju.......

clock-img

05.07.2010, 20:14

clock-img

uspavana

pencil-img

3044

IZVORNA PORUKA: tikica_69

IZVORNA PORUKA: bembo

Ma nije.....

žao mi je!!
a što se tiče naručivanja trakica... ja sam isto naručila iz Canade, tikice ti si mi poslala link, i stigle su 20 komada trakica i 5 testova za trudnoću za manje od 100 kn...što je odlično!

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

clock-img

05.07.2010, 20:20

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

da...i stvarno brzo dodju....sto se tice mojih i kako stvari stoje, ja cu ih uskoro imati za pokloniti izgleda user posted image

U iscekivanju.......

clock-img

06.07.2010, 11:24

clock-img

crvenkapica

pencil-img

577

IZVORNA PORUKA: Leptir5

i meni je dala test na trudnoću gratis,crvenkapice poštarinu ne možeš izbjeć,kada ti donese na vrata platiš sve skupa,opet je jeftinije nego u ljekarni a i znači nešto šta ti ih na vrata donese :)

ma znam, ali kontam   30kn   postarine  zar to nije previse?  ali dobro   bolje i to nego u ljekarnoj  , istina.....ovaj mj. sam zakasnila  narucim za sl. ciklus pa cemo vidjeti  ......nego  koliko vi trakica koristite  u jednom ciklusu ?   ja npr.  pocnem 9dc  pipi   i cim pokaze    2 crte prestajem, a pokaze  13-14 dc.....to je  5-6 trakica  ...dali sta grijesim
i da, meni uvijek pokaze  2 crte  i pocinjem sumljat u te trakic jer  T. nisam  user posted image

3xAIH =0
2xIVF=0
idemo opet u 11mj

clock-img

06.07.2010, 11:30

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

2-3 inace, no ovaj mjesec sam ih 5 u prazno spraskala i jos cu danas jednu user posted image

U iscekivanju.......

clock-img

06.07.2010, 11:41

clock-img

crvenkapica

pencil-img

577

a tikice  zar to nije malo?   2-3 ?   zar s ene bojis da o. neces  propustiti, mozda   se pomjeri?   jer radite svaki dan  ili svaki drugi?

3xAIH =0
2xIVF=0
idemo opet u 11mj

clock-img

06.07.2010, 11:45

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Ma obicno mi je pozitivna 12. ili 13. dan ciklusa pa nemam potrebe koristiti vise. Svaki dan kad imamo slabe spermice....

U iscekivanju.......

clock-img

06.07.2010, 13:26

clock-img

Leptir5

pencil-img

780

meni te trakice malo idu na živce više,zadnjih par mjeseci stalno jedna crtica,čak i 14,ili 15 dan,a mikroskop bi pokazao ovulaciju i imala bi o. bol,i temperatura bi mi pokazala ovulac. ništa mi više nije jasno,zadnji put sam na njima vidila 2 crtice prije 2 god. a ionako ću se seksat kada ja hoću pa ih neću ni koristit,a inače sam ih trebala 5 po ciklusu,počela bi 9 dan...

4xAIH
1.IVF.... beta 0
2.IVF.... beta 650 termin 15.04 :)
9.4 rodila se moja ljepotica :)

clock-img

06.07.2010, 15:27

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Eto, meni i 15dc negativna....znaci ipak je nije bilo....nema vise smisla piskiti ovaj ciklus na nju. To je to user posted image

U iscekivanju.......

clock-img

06.07.2010, 16:15

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

IZVORNA PORUKA: tikica_69

Eto, meni i 15dc negativna....znaci ipak je nije bilo....nema vise smisla piskiti ovaj ciklus na nju. To je to user posted image

user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

clock-img

06.07.2010, 17:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

20.07.2010, 12:52

clock-img

bembo

pencil-img

343

Ovaj ciklus mi je malo sumnjiv... ovako... u četvrtak sam počela piti vitex (ipak), u subotu sam imala puno sluzi (plodne, bar po izgledu), a tek mi je bio 10 dc. trakice sam počela koristiti u nedjelju, u subotu nisam bila kod kuce, i do danas nista ne pokazuju, tj. danas je bila jako lijed crta pa možda ponovim predvečer. Jučer sam isto imala malo sluzi, grlić mi je visoko, mekan, mokar, tijekom hopsanja baš su me bolili jajnici... Mislim da je nemoguće da mi odjednom ovulacija bude tako rano, ili ništa nije nemoguće? to bi bio kao 12 dc, a inače je oko 18 dc.

clock-img

20.07.2010, 12:59

clock-img

lilia

pencil-img

3618

Ajme Bembo ja ti to baš ništa ne razumijem ni šta je Vitex ni dc. ali želim ti da što prije postaneš mama.user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

clock-img

20.07.2010, 20:03

clock-img

bembo

pencil-img

343

lilia i bolje da ne razumiješuser posted image , mislim bolje je za psihu.

U svakom slučaju ti hvala!

clock-img

11.04.2011, 17:35

clock-img

Bubu

pencil-img

1034

Curke, može mala pomoć?
Evo krenula ja svim snagama u napad pa tako kupila i lh trakice. Ovulaciju sigurno imam, jedino još nismo točno ustanovili kada.
e sad, ovaj mjesec smo se ciljali redovnouser posted image user posted image , i sad dva dana nismo ( danas mi je 18.d.c. od 30 dana). Zadnjih tjedan dana imam pojačanu sluz, i eto još uvijek ne nestaje. A bila sam ziher da je o. bila prošli tjedan.
E sad je mene čopila panika jer je mužić otišao na put, a što ako ja baš sad ovuliram??? Poštar mi baš nije zgodanuser posted image .
Kupila ja lh test i testna linija je slabija od kontrolne, dakle negativno. E jel sad to znači da je ovulacija bila ili će tek bit? ili ništ ne znači?
Hvala!user posted image

clock-img

11.04.2011, 18:36

clock-img

Suzn

pencil-img

535

bok, evo ako će ikome biti od pomoći, moje iskustvo. Dragog nije bilo par dana doma, došao s puta, zaželili se jedno drugoga i bum, tres, par puta u nedjelju, par puta u pon. u utorak mi trakice pokažu da ovulacija dolazi unutar 24 sata e al se nama bas tad nije dalo...user posted image user posted image

ponovo sexic negdje u petak, tek... i zatrudnila! evo malo pile mamino spava u krilu user posted image user posted image user posted image

tako da.... nema presinga.. ni trakica, ni ne znam ja čega, kad treba, bit će. A, nije da nismo pokušavali, trebalo nam je godinu dana.

Drž te se cure, i želim vam malog čovječuljka što prije! user posted image

clock-img

11.04.2011, 19:17

clock-img

Bubu

pencil-img

1034

Je, i meni se potrefilo prvi put i to 5 dana izračunate o, al sad ne ide...user posted image

clock-img

12.04.2011, 13:01

clock-img

Bubu

pencil-img

1034

A joj...izgleda da sam je ipak profulala. Danas je crtica još svijetlija....user posted image user posted image

clock-img

27.04.2011, 08:06

clock-img

semperdrito

pencil-img

72

Bubu, koristila sam trakice godinu i pol i meni su zaista pomogle da odredim ovulaciju jer mi nije bila "školska", odnosno matematička. koliko sam shvatila, kad je testna crtica jednakog intenziteta boje kao i kontrolna, test je pozitivan što znači da će unutar 24 sata doći do ovulacije (jer je koncentracija LH najveća neposredno prije ovulacije). znači pozitivan test znači da će se ovulacija dogoditi unutar 24 sata.
meni su se uglavnom blijede crtice pojavljivale par dana, pa je crtica bila intenzivna, pa je idući dan opet bila blijeda. u par ciklusa sam to skužila i vodila se time. ostala sam trudna prvi put nakon par ciklusa i praćenja, no nažalost ta trudnoća se nije održala. sad sam opet trudna i mislim da bez trakica ne bih pogodila ovulaciju jer su mi nakon kiretaže ciklusi bili više zbrda-zdola nego inače.
želim ti svu sreću i dobru zabavu u pokušavanju! user posted image

Zadnji članci

article-img