cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

LH trakice za ovulaciju......

clock-img

26.03.2010, 21:57

clock-img

crvenkapica

pencil-img

577

imam jedno pitanje.......radila sam test  na ovulaciju    od  srijede  do danas   da bi eto vidjela bas kad ce mi pokazati dvi crtice.........inseminaciju  sam juce napravila....tek danas  su crte obe  tamneuser posted image   i ona koja treba biti  je  tamna...ne kuzim   pa kako....po nekom pravilu  bi trebala  sutra  biti ovulacija  a ja  juce imala AIH.....sta da sad mislim  o ovome, totalno me zbunjuje...user posted image ....đaba onda  aih juce zar ne?.......ok ja cu se hexat,  ali  Aih je bio uzalud.....pa zar nisu folikuli trebali puknut ako sam primila stopericu?..a ne  oni po svome kao da je nisam ni primila  user posted image ...pomagajte

3xAIH =0
2xIVF=0
3IVF = beta 6.3 znaci biokemijska :(
idemo opet u 11mj

clock-img

26.03.2010, 22:04

clock-img

novamama

pencil-img

8532

joj draga ne znam ti ništa o tome, ali vjerujem da će se netko javiti sa dobrim vijestima za tebeuser posted image user posted image

Ča je život vengo fantažija....

clock-img

27.03.2010, 11:55

clock-img

Ninaa

pencil-img

7487

Ja isto neznam ništa o tome samo bi te pitala ak mi možeš pomoći. Naručila sam trakice iz Canade i sad imaju sa jedne strane zeleno a na drugoj strani je ko nešto naljepljeno i piše mark i ispod toga je kontrolna ljubičasta trakica. Nije mi jasno jel to gornje moram skinuti pa piškiti ili?
Uglavnom sretno!

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

clock-img

27.03.2010, 13:05

clock-img

Leptir5

pencil-img

780

Ninaa ne bi trebala neiskorištena trakica imati ljubičastu kontrolnu crtu,ona se pojavi tek kada iskoristiš je, pa imaju dvije crtice kontrolna i testna. Ove moje isto imaju tamno zeleno pri vrhu,to je za držanje, na dnu ima crna crta i strelice put dole,da urin ne pređe preko te crne crte. Nema odljepljivanja ničega,one trebaju biti zapakovane u neotvorenoj ambalaži sa kesicom za upijanje vlage unutra. Tako da čim otvoriš pakovanje odmah iskoristiš trakicu. Moje se umoče u urin 5 sek i nakon 5-10min očita rezultat. Preko njuškala sam platila 5kn komad.

4xAIH
1.IVF.... beta 0
2.IVF.... beta 650 termin 15.04 :)
9.4 rodila se moja ljepotica :)

clock-img

27.03.2010, 13:09

clock-img

Leptir5

pencil-img

780

IZVORNA PORUKA: crvenkapica

imam jedno pitanje.......radila sam test  na ovulaciju    od  srijede  do danas   da bi eto vidjela bas kad ce mi pokazati dvi crtice.........inseminaciju  sam juce napravila....tek danas  su crte obe  tamneuser posted image   i ona koja treba biti  je  tamna...ne kuzim   pa kako....po nekom pravilu  bi trebala  sutra  biti ovulacija  a ja  juce imala AIH.....sta da sad mislim  o ovome, totalno me zbunjuje...user posted image ....đaba onda  aih juce zar ne?.......ok ja cu se hexat,  ali  Aih je bio uzalud.....pa zar nisu folikuli trebali puknut ako sam primila stopericu?..a ne  oni po svome kao da je nisam ni primila  user posted image ...pomagajte

crvenkapice ja sam ti pročitala više ne znam gdje na kojim stranicama uglavnom od zdravstva,da se LH trakice ne rade uz Ovitrelle,jer kad sam primala inekciju zanimalo me to pa sam prosurfala o tome. Pitaj Šparca dal ti preporučuje seks nakon inseminacije ili mirovanje. Mada su ti mogli reć da ne radiš LH trakice jer nisu vjerodostojne kod inekcije hormonske.

4xAIH
1.IVF.... beta 0

clock-img

27.03.2010, 15:14

clock-img

crvenkapica

pencil-img

577

joj leptir hvala ,nisu mi oni rekli da radim lh test  vec ja eto imala i napravila samo se nasikirala jer mi poslije  aih pokaziva dvi crte,,mozda i nece pokazati tocnost zbog stoperice,,,i utrogestana,    jer  meni u mokraci  dosta bijelog ima od utrica  mozda sve to utjece  ko zna....user posted image .....

neznam ja kako ide to sa kanadskim  lh testovima  moji su iz usa

3xAIH =0
2xIVF=0
idemo opet u 11mj

clock-img

27.03.2010, 15:34

clock-img

crvenkapica

pencil-img

577

leptir gdje si to citala

3xAIH =0
2xIVF=0
idemo opet u 11mj

clock-img

27.03.2010, 16:55

clock-img

Ninaa

pencil-img

7487

Je zapakirane su s tom malom vrećicom, samo me to zbunilo, ispod tog crnog se vidi ljubičasto nešto. Znači uronim u urin do tog crnog di je strelica? Hvala!

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

clock-img

27.03.2010, 20:08

clock-img

Leptir5

pencil-img

780

IZVORNA PORUKA: crvenkapica

leptir gdje si to citala

Stvarno sam se pomučila pronać, al ne mogu opet naić na tu stranicu,znam da sam to pročitala samo na tom jednom mjestu.
Evo ti ovdje piše da je sličan LH hormonu.
http://www.ema.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/ovitrelle/403701en1.pdf

< Poruku je uredio mariola -- 1.5.2010 21:20:55 >

4xAIH
1.IVF.... beta 0

clock-img

27.04.2010, 15:41

clock-img

bebacica

pencil-img

7

Dvije su crte, jedna je kontrolna koja ti govori da je test ispravno napravljen a druga je testna, i tek kad je testna jednaka ili jača od kontrolne test je pozitivan, tj ovulacije slijedi. user posted image
Sperma pak živi dva do tri dana i ako ti je test pozitivan dan nakon odnosa, moguča je trudnoća.

Jesi radila več test na T? Šta ima novoga?  user posted image

clock-img

29.06.2010, 16:05

clock-img

bembo

pencil-img

343

Molim pomoć! Koristim trakice od 12 DC (uzela sam da je ciklus 28 dana - prosjek), ovulacija mi je kasnije (bar se nadam), e sad.... tek 16 DC mi je pocrvenila i testna linija, ali ne mogu procjeniti da li je iste boje kao i kontrolna jer je kontrolna deblja, a ova testna kao da je uz rub dosta crvena a onda je polako blijeđa. 17 Dc već ništa nije bilo, kao ni 18 (tj. danas).

Jel nekome bilo tako? Da je ovulirao a da mu ta testna crta nije bila toliko izražena kao kontrolna? Čisto sumnjam da nemam ovulaciju uz tako redovne cikluse.

mama dječaka plavih očiju

clock-img

29.06.2010, 16:06

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Da, jel nisi pogodila bas onaj pravi pik sto je u stvari i umjetnost....uvijek je bar malo blijedja. Racunaj da ti je tada unutar 48 sati sigurno ovulacija.

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

29.06.2010, 16:38

clock-img

bembo

pencil-img

343

znači, ako  mi je od recimo 7 dana što radim testove, 1 dan testna crta očito vidljiva, ali ne i jako tamna, a u ostale dane nevidljiva, mogu smatrati da je taj test valjan? bez obzira što piše da mora biti jaaako tamna.

Ima li veze što ja uvijek često mokrim? Mogu apstinirati od piskenja maksimalno 1 i pol sat, a i to je vec upitno.

clock-img

29.06.2010, 16:43

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

trakicu ti je najbolje gledati od 12 - 18 jer je tada razina LH najvisa, nema veze koliko cesto piskis i da, test koji ti tako pokaze je ok

U iscekivanju.......

clock-img

29.06.2010, 16:50

clock-img

bembo

pencil-img

343

tikice hvala ti punouser posted image user posted image user posted image  Koliko sam do sada shvatila, ti si naša sveznalicauser posted image

clock-img

29.06.2010, 16:57

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

a ne, jos se ucim user posted image

U iscekivanju.......

clock-img

01.07.2010, 22:26

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

moje kasne...narucila sam ih prije 7 dana i jos ih nema....a u subotu bi trebala poceti pratiti ovulaciju user posted image

U iscekivanju.......

clock-img

02.07.2010, 11:10

clock-img

crvenkapica

pencil-img

577

dali je tko narucivao preko  bakulice@mail.com    tako nekako ????

3xAIH =0
2xIVF=0
idemo opet u 11mj

clock-img

02.07.2010, 12:44

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Ja ih uvijek iz Canade narucujem....

U iscekivanju.......

clock-img

02.07.2010, 13:45

clock-img

dikica

pencil-img

4

Ja više stvarno nemam snage pratiti   ovulaciju.Nakon  tri puta ciljanih odnosa stimuliranih klomifenom tri inseminacije i jednog ivf/icsi  nije ništa uspjelo jedino zadnji put sa ivf sam imala biokemijsku.MM  se i dalje nada da bi mogli prirodno pa jadan stalno pita koji mi je dan ciklusa user posted image ma nemogu više mi se gadi sve .

clock-img

02.07.2010, 13:59

clock-img

Leptir5

pencil-img

780

crvenkapice ja sam naručila,i stigle su ok i u redu su,mislim da je 10 kom 50kn,samo nemoj da ti šalje hp express kao meni pa platila poštarinu 50kn umjesto 20! A nije mi ni bilo hitno,al je rekla da se ispričava da sljedeći put ide na njen račun,ok je cura.

4xAIH
1.IVF.... beta 0

clock-img

02.07.2010, 14:02

clock-img

Leptir5

pencil-img

780

a dikice znam kako ti je,moje prijateljice sve trudnice ili sa bebama pa mi kukaju kako je teško se ustajat po noći grrrrrrrrr

4xAIH
1.IVF.... beta 0

clock-img

02.07.2010, 19:05

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

IZVORNA PORUKA: tikica_69

moje kasne...narucila sam ih prije 7 dana i jos ih nema....a u subotu bi trebala poceti pratiti ovulaciju user posted image

stigle su, stigle su.....sutra piskim user posted image

U iscekivanju.......

clock-img

02.07.2010, 22:24

clock-img

crvenkapica

pencil-img

577

IZVORNA PORUKA: Leptir5

crvenkapice ja sam naručila,i stigle su ok i u redu su,mislim da je 10 kom 50kn,samo nemoj da ti šalje hp express kao meni pa platila poštarinu 50kn umjesto 20! A nije mi ni bilo hitno,al je rekla da se ispričava da sljedeći put ide na njen račun,ok je cura.

dobro da si mi rekla , ona kaze   50 kn kostaju trakice  +  30kn postarine......a sta sad   kako da mi ih onda posalje?
da ne platim toliku postarinu?

3xAIH =0
2xIVF=0
idemo opet u 11mj

clock-img

02.07.2010, 22:28

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Cure, ja platim 19 can. dolara 20 trakica za ovulaciju i 5 testova za trudnocu u paketu i u to je shiping uracunat. To bi bilo cca 95kn. Sto vam nije to isplativije?

U iscekivanju.......

Zadnji članci

article-img