cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

Dani beba, djece i trudnica

Organizirana prodaja u Westgateu: 1. – 3. 4. 2022.Online sajam: 4. – 11. 4. 2022.

Dani beba, djece i trudnica

Dani beba, djece i trudnica se i ovo proljeće tradicionalno održavaju u Westgate Shopping Cityju kako bi mladim roditeljima i onima koji će to uskoro postati omogućili najveći izbor opreme za bebe na jednom mjestu!

U preduskrsno vrijeme, od 1. do 3. travnja održat će se najveća organizirana prodaja za bebe i djecu na ovim prostorima.

Za vrijeme organizirane prodaje izlagači će predstaviti svoje proizvode i usluge, a moći će se kupovati i po posebnim cijenama.

Od samog dolaska uz besplatan, natkriven parking, Westgate između ostalog nudi i ugodan boravak u „carstvu trgovina“ tokom cijelog dana. U slučaju da se možda umorite od razgledavanja mnogobrojnih proizvoda i shoppinga (ako je to uopće moguće ?) na raspolaganju su brojni caffe barovi i restorani, a tu je i najveća igraonica za djecu u Hrvatskoj, tako da svi mogu provesti vrijeme prema svojim potrebama i željama.

 

Za što bolju zaštitu od Korona virusa na Danima beba vrijede mjere za trgovačke centre.

Odmah nakon organizirane prodaje u Westgateu održava se i Online sajam koji će trajati 8 dana.

Jednim klikom na logo sponzora na naslovnoj stranici Online sajma ili na naziv izlagača na stranici „izlagači“ moći ćete pristupiti njihovim online izlagačkim prostorima, pregledavati ponude, kontaktirati izlagače ili jednim klikom na proizvod otići u njihov web shop i kupiti ga. Nakon zatvaranja Online sajma, razgledavanje i kupnja više neće biti mogući.

Za ulaz na Online sajam ne trebate nikakve pristupne podatke, dovoljno je samo od 4. travnja kliknuti na link za web stranicu sajma  i tamo kliknuti na logotipe sponzora, odnosno na nazive izlagača koji se nalaze na stranici „izlagači“.

Sve novosti bit će dostupne i putem službene facebook stranice.

Dani beba, djece i trudnica nezaobilazno su mjesto za sve mlade roditelje i one koji će to uskoro postati.

Ugodno „fizičko“ i online razgledavanje, te dobru kupovinu žele vam „Dani beba, djece i trudnica“!

 

Zadnji članci

article-img

Zadnje teme s foruma

message-img