hipo -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (12.9.2017 10:04:02)
|
katy zao mi je radi viroza. odvratne su. super za vrtić, nadam se da će ga brzo zavoljeti i biti sretna što ide! držim fige da je zdravlje posluži i svih vas s njom! šopajte se s nečim za imunitet ti i muž, jer sve te vrtćke gadosti oni donesu doma. Nisam u životu bila bolesna ko lani, a ove godine sve je počelo dva mjeseca ranije....potrošim veliki paket maramica u tjedan dana, prije nam je to trajalo cijelu zimu i duže [sm=smiley13.gif] kod nas mislim da kreće druga tura slinavosti, bilo par dana bolje sad su ona i tata opet nesto jace zaslinavili. al dok nema temperature ok. meni se nos izlizao od brisanja, imam ranice na unutrašnjoj strani nosnica[sm=smiley13.gif] Trackam si sa svojim mlijekom i bude bolje isti dan samo zaboravim i nestignem to ponavljati dok ne prođe pa se pogorša. Kupili veće cipele i šlape, sad se mislim da uzimam i čizmice one za kišu da mogu s njom vani i ako malo pada. moram imat sve opcije za izlazak jer kad je doma je luda a onda i mi skupa s njom. nije zaboravila more, valja se po podu i pliva [sm=jezicek.gif] pa ću je preko zime upisat na neki tečaj plivanja, kad vidim da ćemo biti u kontinuitetu u Zg neko vrijeme. Na dane mi je jaaaaaako teško s njom. Živci su mi na izmaku. Toliko zna bit tvrdoglava, a ja umorna da nemam živaca ono sjest pa polako objasnit.....to funkcionira, al život nije uvijek takav, nekad nemaš vremena, juriš na posao, moraš izać, kipi ručak...nešto se događa a ona se sad zatvrdoglavi i hoda gologuza nakon što se kakila isl...svaki dan je borba, a ne znam ko dobiva[sm=jezicek.gif] Da nije sve tako crno, lijepo ona napreduje, pametnica je, preslatka kad pjeva i pleše[sm=smiley27.gif] puno i sve više priča, sve češće spaja 4 riječi, ispravlja riječi koje je krivo govorila npr kisonja je sad kisob(r)an isl. Nego danas ja nosim svoju mašinu ginekologu na pregled, endokrinologica je urihtala dozu da mi se TSH spusti na 1 pa će se ove jeseni sve prašit ujutro kad malu ostavimo u vrtić [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|