lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (5.3.2017 9:05:26)
|
Bokić,cure [sm=smiley1.gif] Mi smo mooožda za nijansu bolje.Meni manje ide gnoj na nos al ima ga još i još me zna bolit glava...a ova glupa dr. mi je napisala Klavocina samo za 7 dana,a znam da bi za sinuse trebalo pit 10-14 dana [sm=smiley24.gif].Mislim da ću ju ujutro zvat da mi da još jednu kutiju.Ili ću si ga danas sama uzet još za 3 dana na poslu,kad već idem tam [sm=smiley36.gif]...eto i neke pozitivne stvari o mom poslu-kad ti treba nekaj,sve je tu [sm=smiley36.gif] Mauro je još kurio do jučer do podne,onda je prestao,al je cendrav,nervozan za poludit.Jučer sam skužila da mu siročeku sad u svemu tome raste četvorka jedna gore,jedna dole i čini mi se da zbog toga tolko cvili.Ja se opće ne sjećam od prethodnih-ma jel to normalno da je to tolko natečeno i crveno,onak ko balončić cijeli tam di je zub [sm=smiley24.gif] jer već brijem o nekim apscesima po zubima [sm=smiley23.gif]...zanimljivo da mu donje dvojke nisu izrasle,a ovi mu sad rastu [sm=smiley22.gif] Baka nije još dobro,al je bolje...ak bi joj nalazi bili bolji mooožda bi u srijedu išla doma,al rekli su mi da o tom potom. Katy,bitno kaj sam upamtila da su svekci otišli [sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif]...ma i klincima ti starci dojade,moj M popizdi kad dođu baka i deda i onda oboje kilavi,nijedan ne može s njim trčkarat po kući,nego ga posjednu,kao igrat će se sad...moš mislit,to bude možda 10ak minuta i iza toga samo cendranje. Kazo,imam osjećaj da ti stalno peglaš [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]...[sm=bravo.gif] za B,sad će on krenut hodat za roćkas.To budu sve neki otorinci valjda,ovaj moj Meni stalno gura prste u nos i pregledava zube [sm=jezicek.gif]...ne mora bit da bu V dobila koze,ak su u vrtiću.Inkubacija ti je 2 tjedna,tak da znaš otprilike kad očekivat da se krene nekaj događat. Danira,ti si ko i ja -sve pročitam i pol zaboravim [sm=smiley36.gif],super za redukcijsku dijetu [sm=bravo.gif].Ja sad evo već tjedan dana ne vježbam,em zbog bolesti,em ne stignem,pa me sve savjest peče...a valjda ću krenut opet za koji dan...koji zubi idu Domiju,isto četvorke [sm=zmeden.gif] Hipo,di si?Kak ste?
|
|
|
|