hipo -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (30.12.2016 11:59:36)
|
sa zaostatkom čestitam sve šta se treba čestitat! Kazo mi smo s 9 mjeseci i kusur imali ludnicu od (ne)spavanja. katy žao mi je radi viroze i šmrkavosti, nek brzo prođe! e stvarno su svi bolesni, nije ni čudo što maleni sve pokupe ajme Lidač i kod vas bolnička atmosvera :-( bravo az malog hodalicu!!! Danira super za rođendan i tulum! i bravo za brojalicu, baš slatko! Ova moja navukla opet neku šmrkavicu, pretpostavaljam od suhog zraka u stanu a kako radim nema me doma da otvaram i zračim jer to samo ja radim uguhgghdfdsnksnfnafg Al nema temperature fala Bogu. Nešto se ovaj četvrti kutnjak uljenio, ko da je krenuo pa odustao, pa sad opet krenuo... E samo hoće uć u suđericu ili perilicu i radi samo neke nepodopštine, bježi kad se mjenja pelena i misli da je to zabavno...ako joj ne daš nešto ili kažeš da ne može odma ima napadaje ludila, a samo hoće neke opasne stvari tipa noževi, škare, staklene boce, viljuške, mikser i sl. Dere se ko da je neko kolje, ivzija leđa u luk, glava crvena oće se raspuknut, sve me strah s njom izać vani.... Kako je samo kljukamo nekim kapima i ljekovima luda je za bocama i bočicama a i ako su plastične ne mogu ih dat jer cucla naljepnice pa će se nagutat ljepila i zna odšarafit poklopce pa će se sve prolit. NIje me strah da će progutat poklopac, ta neće ni veći komad hrane, samo mi ga vrati na doradu da joj ga još usitnim.
|
|
|
|