katy1503 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (4.8.2016 22:17:43)
|
Vecer mamice! Uf kod vas aktivno i po doma i s klincima... Lidac,bravo za krecenje...srecom nije prevruce pa se izdrzi,ha? Pravo za M, pravi decko... Kazic, ja tj.muz isao kad je K imala 5 mjeseci... Jezic, izgleda da je kruh sad na jelovniku... Hipo, uzivajte na moru. Bravo za Hipicu...e sad pocinje prava zabava sve dok ne ojaca kad stoji i kad lagano prelazi s jednog namjestaja na drugi...a do tada ces se i ti nauciti na to pa neces skakati na svaki njezin polupad ili tako nesto...9 kg??? Moja na vagindom ima8,5.. Koliko ustvari znat cemo u ponedjeljak...imamo sistematski sa 9 mj a nama 10 mj ...haha... Evo K spava a ja malo odmaram, tata nam otisao nekuda a mi sve napravile u miru...kupanje,pa oblacenje i za kraj papanje i mazenje... Ovih dana smo u fazi kada se ljutimo ako nesto ne mozemo kao npr rastegnuti carapu..pa se deremo iz sveg glasa... Malo mi je nervoznija nego inace a cijele ruke su joj u ustima...nadam se da ce i taj zub konacno probiti...[sm=zmeden.gif] Jedemo tako tako,nema mira sjediti pa je hvatam po stanu... Jutarnju uziva ajde jos nekak al rucak i veceru nema sanse[sm=smiley13.gif] Valjda ce i to proci... Stalno smo na nogama i sad obidemo cijeli stan drzeci se za namjestaj... Kolica nam nisu vise draga, nosimo se u ring slingu a i nabaviti cemo tricikl pa sa vidimo.... Jedino me brine sto preko dana, od 12 do 17, nis ne jede...ok, jede voce sa zitaricama oko 12 pa oko pol 3,3 spava i tek je onda orna za rucak..al dobro...vidjet cemo kako ce se i to razvijati... UzivAjte svi gdje god bili[sm=bravo.gif]
|
|
|
|