lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (20.6.2016 8:10:08)
|
Jutro,curke [sm=kava.gif] Isss,vid Kazić kak je navrla,sad moram i ja fotku stavit [sm=jezicek.gif] aj,stavit ću...bez tateka [img]http://www.4smileys.com/smileys/happy-smileys/happy-smiley33.gif[/img] Dakle,došla grofica oko 22:45 [sm=bravo.gif],opće nisam mogla polovit kad je krenula bujica iz usta,slike odma gledat,ona tam meni sve objašnjava,razjašnjava,a ono ponoć-ne mogu više ni gledat [sm=jezicek.gif]-još sva nabrijana,veli 2 dana nije uopće spavala [sm=zz_confused.png],uspjela se oprat tipa svaka 2 dana i u 6 dana 2x oprat zube [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Dobila sam crnu čokoladu i magnetić za fridž-to tradicionalno kupujemo di god ko ide,tata češku pivu [sm=smiley36.gif]dečko neke vafle i pivu i kupila je nekog zmaja na lančiću sebi i njemu...danas slijedi nastavak priče [sm=jezicek.gif]-kad dođe s posla(našli smo joj prek servisa da radi prek ljeta [sm=bravo.gif]) Mauro je opet krenuo zahebavat s jelom-pol na flašu,pol na žlicu-zmišljam toplu vodu,mutim svakakve pahuljice,kašice svega vraga sam da pojede [sm=zz_banghead.gif] Tolko je noćas lijevala kiša da sam se zbudila od tog žuborenja vani i valjda pol sata zujila,nisam mogla zaspat... Idem sad uploadat neke slike,ajd da se i ja razotkrijem [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|