RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba

Poruka

katy1503 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (24.6.2016 10:26:43)

Hej cure!!!bome je zatoplilo...evo K spava,nakon setnje i igre pa se ima vremena vidjeti sta mi curke rade..kad ono full aktiva[sm=bravo.gif]
Danas imamo za rucak blitvu,krumpir i oslic[sm=bravo.gif]

Pa krenimo:
Lidac,hvala na potvrdi da ipak radim dobro s 5 obroka...tako vec par dana i sve super...
Joj M je izgleda mali tvrdoglavac...covjek zna sto hoce odmalena...mozda on vidi ostalu bracu kako jedu stalno s necim a ne bocu pa se pita zasto je imam ja,pa necu je imati.... Haha..malo sale...
Al kilaza je super pa nema brige...

Kazic,drzi se[sm=smiley1.gif]evo hektolitri [sm=kava.gif]. Neka bolestine sto prije produ...

Muz je iz dalmacije pa mi imamo mogucnost biti dolje cijelo ljeto. Medutua (kak se veli), imaju i apartmane koji su iznajmljeni vec i to uglavnim mladima (party destinacija juzne Dalmacije)...dernjava,muzika,vika a mi ispod.... Nekak ne..ici cemo u 9mj..tad je jos najbolje[sm=bravo.gif]
Al kak bi je jucer digao zivce mozda nigdje ni necemo ici. Ja inace nisam bas luda za morem al htjela binda K okupa a i da je vide nona i dide...
Volim svoju komociju u svom stanu[sm=bravo.gif]

Danira -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (24.6.2016 11:12:02)

Katy blago tebi,ja bi na tvom mjestu odmah zaprasila na more[sm=smiley36.gif],al ipak je u svom domu najljepse,napravis kad i sta hoces[sm=smiley1.gif]
Kazic kak klinci?

Kazimira -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (24.6.2016 12:47:15)

Hej...
Svi core pa da se javim....
V je bolje, ventolin samo prije spavanja, vise nis... mora se jako ikasljavati..
K ok, samo kaslje, to mi je malo cudno....bumo vidjeli...
B je ok, malo smrkljica ali je super...

Danira D se znaci lijepo odmorio....bitno da nema nuspojava, ovo je ok...

Joooj bas sam rekla mm da moramo skupljati za more da tu djecu dobro izgnjurim [sm=jezicek.gif] Mozda odemo krajem ljeta na Murter, mm bratici tam imaju kucu ali nisom nikada isli.....
Meni isto nije nes do mora, ali kako su oni bolesni bi i [sm=zz_poop.gif] pojela za njihovo zdravlje[sm=smiley1.gif]

Kazimira -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (24.6.2016 13:00:14)

Lidac M je mustra, on sve Kak se njemu hoce [sm=bravo.gif]

E Jagodice tak se I B znoje nogice....

lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (25.6.2016 8:50:08)

Ojla,zimkulje,pa di ste sve jutros [sm=smiley36.gif]rastopile se [sm=jezicek.gif]ipak smo mi zimske mame [sm=smiley36.gif]

Kazić,ajde nek su bolje klinci,onda se odma i ti bolje osjećaš,kaj ne [sm=smiley1.gif]

Danči,kak je Domi?Sve ok nakon pikice?

Katy,svi ti mužeki dignu živce tu i tamo...sve to ide u rok službe [sm=smiley36.gif]Ja sam sad 3 dana tak bila na svog ljuta da mi je tek jučer reko ono kaj je htio prije 3 dana jer je reko da se bojal da ga ne gađam s nečim [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Mauro jutros popio bocu [sm=bravo.gif]-ostalo cca 20 mlijeka [sm=smiley1.gif],valjda je bio i žedan pa se nije bunio...jučer kroz dan popio i oko 100 ml čaja [sm=bravo.gif]
Jutros nabrala prve tikvice na vrtu [sm=zz_wavespin.gif]...past će danas musaka od tikvica za ručak,a skuhat ću ih i M [sm=smiley1.gif]...
Vruće mi od jutra [sm=smiley29.gif]

Ajde na raport [sm=smiley36.gif]Hipo jel su zubi vani?

Danira -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (25.6.2016 9:06:11)

Jutro [sm=smiley1.gif]
Lidac [sm=bravo.gif] za M ipak je ogladnil[sm=smiley36.gif],ma nebi mu nis bilo,al znam da se brines.
D se probudio oko 5 h i zaspao nakon 10 min na cici i tak spavao na mom krevetu do pola 9, mm je rano otiso na posao,pa nam je sve fino prozracio [sm=smiley1.gif]
Kazic[sm=bravo.gif] za klince,drzim fige da sto prije ozdrave i da se mogu ubrzo brckati u bazenu.
Moji klinci su mi jucer zivce popili na slamku,kad cemo napuniti bazen,obecala sam za ponedjeljak[sm=smiley1.gif]

Danira -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (25.6.2016 9:23:04)

Lidac [sm=bravo.gif] za tikvice,jucer moj necak brojao veli vidi ima 18 cvjetova,veli mm sad bumo samo tikvice jeli[sm=smiley36.gif]
Kazic kak ti se svida moja ped?
Nakon prijasnje,ova me ugodno iznenadila znanjem[sm=smiley1.gif]
Stavila sam par slika u album pa skicnite[sm=smiley1.gif]

lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (25.6.2016 9:36:58)

Danči,preslatki je Domi...ja bi ga malo požnutala po onim buckastim nogicama [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Moj se gazda zbudil...gibam [sm=kuza.gif]

Kazimira -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (25.6.2016 12:19:21)

Danira Domi je presladak.....joj pojela bi ih kad se tako slatko smiju I vesele [sm=smiley1.gif][sm=smiley36.gif]
Nisam ja bila, bio mm s K I V, pitala sam kakva je....odgovor " mlada"....pa kak ti se cini.." dobra" ...mm nije od puno komentara, meni bilo bitno da nije bila jedna kaj je mjenjala naseg kad je slomio nogu....ta nije znala dijagnosticirati tortikolis, a ja joj jos pokazem kvrgetinu na Kaspijevom vratu....sreca pa je nas dragi doktor Dapic strucnjak [sm=bravo.gif]

Lidac vis kak iz dana u dan se stvari mjenjaju, bravo M [sm=bravo.gif]

Kazimira -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (25.6.2016 12:23:53)

B u zadnje vrijeme bas lijepo pajki....evo ga sad guli vec 3 sata....nek tak I ostane...

Mene ubi ova vrucina, poceti cu voljeti jesen [sm=jezicek.gif]

Katy jel pala jutarnja setnja ili je prevruce?
Hipo jel Hipica 'pozubila'?

Jezic kako ste nam, jel uzivate?
Baby di ste?
Jagodice jel pao kupancu?

baby20 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (25.6.2016 14:44:14)

Hey curke... Evo me [sm=smiley1.gif]

Joj Kazic, vas baš hoće te bolestine [sm=smiley13.gif], ja Lari obično u jesen (pred zimu) krenem davati sirup od borovih iglica, jednu cajnu žličicu skoro svako jutro i evo da kucnem još nije bila bubana. Lelici još ove godine neću davat ali iduće budem sigurno jer će tada imat 3god.

Tako bi htjela pogledati vaše albumceke, ali preko moba ne mogu, trebam nešto instalirat ali ne znam kaj [sm=zmeden.gif]

Vidim svi bi na more, a ja baš ne bi. Tamo je još veća vrućina nego kod nas [sm=jezicek.gif] mi imamo predobru Mrežnicu koja mi je udaljena 5minuta šetnje, samo me strah ići sama sa njih troje. Prošle godine je Lara u sekundi projurila mimo mene i tate pravac u vodu bez bučic/leptirića i to još skoči iznad slapa ufff... Skamenila sam se, tako da ove godine budemo samo uživali u pogledu na vodu [sm=smiley19.gif]
Vi svi već na veliko papate, a moj princ ne želi ništa, mislim ne ga ni forsiram, ima još vremena tek su mu 4,5mj. Al sam mu ponudila i on je napravio tako kiselu facu i brzo pljunuo van, kao da sam mu limun dala a ne bananu [sm=smiley36.gif]
Eh da moj princ me počeo tako jako gristi i natizat cicu da mi samo suze krenu, a onda se on tako medeno nasmije da mu ne mogu odolit. Maza moja [sm=smiley27.gif]. Po krevetu su počele akrobacije, već dosta dugo se okreće s trbuha na leđa i obrnuto,Al sad prasac uspije dignuti guzu visoko u zrak i stoji na nogicama, a glava naravno na krevetu [sm=smiley36.gif], i na taj način se odguruje po kindi, zarotira se ko kazaljke na satu [sm=jezicek.gif] ostavim ga u jednom položaju, vratim se a ono noge di je glava bila [sm=smiley36.gif]
Lelica skoro pa ni ne nosi pelene više, jedino kad idemo negdje jer je problem u wc školjki [sm=smiley13.gif], ta izgleda ne bu išla na tutu nikako, samo doma na svoju školjku, neće ni kod moje mame na školjku. Al dobro kad zagusti valjda se opameti [sm=jezicek.gif], sad smo najviše samo doma baš zbog toga da ju do kraja odviknem. Setamo samo na kraće staze, tako da uspijemo doc do wc-a.
Eto to je ukratko od mene.
Danas ne bude ništa od šetnje, počelo je grmiti sa svih strana [sm=smiley19.gif] Al neka možda malo rashladi.
Puse svima, mamama i bebama [sm=smiley1.gif]

Danira -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (25.6.2016 16:19:16)

[sm=smiley1.gif]hej baby [sm=bravo.gif] za tvoju djecicu,cini se da su poslusni mami.
moj je od prve htio na zlicu,jer nam je pedica preporucila,veli ona radije jedan obrok na zlicu nego jedan obrok bebimila,kao da se ne navikne na dudu,a flasicu nikad nije ni htio.
jednom sam bila na mreznici,ma milina[sm=smiley1.gif]
posalji k meni malo kise uh koja uzasna zega i sparina.
kazic [sm=bravo.gif] za dobricu B kak lijepo pajki.
kazic,lidac hvala za lijepe komentare.
lidac ja radam sitnu djecu koja nemaju do godine dana kose[sm=jezicek.gif],
pitao me jedan dan nas zupnik jel sam domija osisala na nulu,zbog vrucine[sm=zmeden.gif][sm=jezicek.gif],al sam se bila nasmijala[sm=smiley36.gif]
hipo,katy da niste pobjegle na more bez nas?![sm=smiley36.gif]
jezic uzivaj[sm=smiley31.gif]

hipo -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (25.6.2016 16:45:30)

Ej, nismo na moru nego u toplicama, muz me castio za rodjendan.
Sta da kazem nista me ne boli, mene jacuzzi izlijeci odmah

Zubato mojr ima dva donja zuba, ostali prijete, kad ce van vidit cemo.
Hipici se svidjaju ovi bazeni i namakanje, a meni se svidja sto ju to izmori pa spava ko top.

Cekam da se probude muz i hipjca jer mi krulji i hocu rano na veceru.

Danira -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (25.6.2016 17:25:20)

Hipo sretan rodendan[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=darilo.gif][sm=torta.gif]
Bas lijepo se sjetio tm te malo izvesti,uh i ja bi jakuzi il masazu[sm=jezicek.gif],ma bilo sta samo da nisam stalno doma[sm=smiley13.gif]
Jeeedvaaa cekam kisuuu!

Kazimira -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (25.6.2016 20:20:36)

http://album.ringeraja.hr/index.php?page=album&ID=3766 eto I mog piceka, slike su s tableta pa nisu nesto...
Danira jesi proluftala....bas je sad lijepo[sm=bravo.gif]

Hipo sve najbolje I uzivajte [sm=bravo.gif]
Baby[sm=smiley31.gif]

katy1503 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (25.6.2016 20:59:02)

Pozz cure!
Ma izluduje me mob, uopc se ne mogu ulogirati da odgovorim na postove a nemam nista drugo taj tren pri ruci (citaj-obicno lezim pored K)
Kazic- drago mi je je klincima bolje,neka sad ozdrave i tako ostane duze vrijeme[sm=bravo.gif]..mi setamo svako jutro,rano se dize pa stignemo prije vrucine do ducana,malo se izigramo pa doma na spavanac[sm=bravo.gif]
Lidac- strajk izgleda gotov!!! I bravo za caj...
Baby-kakko ti s njima hendlas,svaka ti cast[sm=bravo.gif]
Hipo- bravo, samo uzivaj, mame to zasluzuju[sm=smiley36.gif]..voda ih izmori, nadam se da se uspijes odmoriti

Evo kod mene K spava,a ja i mm sjedimo pred tv-om i cekamo tekmu...
Bilo bi midrago da pobijede,ali s druge strane ce pucati pa ce probuditi K ..al dobro[sm=smiley36.gif]
Ajmooo deckiiii[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Jagodica13 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (26.6.2016 17:57:35)

Dan mame [sm=smiley1.gif] jeste zive od ove vrucine? Ovo je [sm=smiley11.gif] koliko je vruce..jos nisam bila na kupanju, koliko grije nemam volje za igdje dalje kuce.. A se jadan muci, nezna gdje bi, pa bi da ga uzmem, pa spustim, sad spava u kolicima vani na dvoristu..nervoza kod svih na vrhuncu..[sm=zz_timebomb.gif]
danas ga jedva uspijela natjerati da pije malo vode, od caja odustajem cekam d
sad da napunimo 4mj pa cemo kupiti drugi, jer ovaj komoraca neide nikako niz grlo [sm=jezicek.gif]
Lidac [sm=bravo.gif] za M, mozda je bila samo neka faza strajka
Kazic [sm=bravo.gif] za B i spavanac, i super sto je ostatku ekipe bolje
Danira ja sam rekla da jedva cekam zimu, nevolim ove vrucine i jos kad padne kisa pa nakon nje ona sparina [sm=smiley19.gif]
katy kalo tvoja curka podnosi ove temperature?
Hipo uzivaj u rodjendanskom poklonu [sm=bravo.gif] za TM

katy1503 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (26.6.2016 19:00:23)

Hej zene,stvarno je vruce..al sta ces..ljeto je...
Meni danas nesto leluja u glavi, trebam dobiti M a ne dolazi al osjecam da kuha...
Sad ispeglala dvije masine vesa,bacila se pod tus i sad dolazim sebi..
K je vani,uziva a kad dode ceka nas kupanje,papanje i spavanac...

Za vrucinu- a ono, ujutro smo do 10 doma,spustili rolete,tu i tamo upalimo malo klimu da rashladi malo, navecer odemo van na hladniji zrak ...al inace ok je zasada...
Srecom, u zadnje vrijeme brzo zaspe po danu pa se ne ušvicamo dok je na meni...
Jel koja zna kako se mogu pripremiti zobene pahuljice za bebu? Kuha se,koliko,s cim kombinirati?

Danira -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (26.6.2016 19:26:34)

Bok cure,[sm=smiley1.gif]
Jagodice,meni jucer bio koma dan nikako nisam mogla doci k sebi od sparine,vrucine.bas mi zao bebica oni jadni si nemogu nikako pomoci[sm=smiley13.gif]
Ja sam D napunila bazencic,joj kak je bio sretan,stavit cu sliku,u album da vidite kak je uzivao.[sm=smiley1.gif]
Katy zobene su moji klinci jako voljeli papati,
Pripremala sam ih-preliti kipucim mlijekom,dok se ohlade taman omeksaju,
Skuhati meso i povrce i zadnjih 2 minute dodati zobene,ili recimo skuhati jabuku i pod kraj dodati zobene.dobre su za probavu,pocela sam ih davati s nekih 8-9 mjeseci.[sm=smiley1.gif]

Kazimira -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (27.6.2016 9:20:26)

Jutroooo [sm=zz_wavespin.gif]

Evo pijem [sm=kava.gif] i razmisljam, hocu li danas spavati ili peglati [sm=zmeden.gif]
Klinci su otisli kod sveki.....nadam se da budu ok, terapije su gotove[sm=smiley1.gif]
Ja sam tak nekak koma, djeta mi je u mirovanju pa sam u bedu ali danas sam krenula sa vocem i sjemenkama pa valjda bum nastavila.....nabrijana sam se na more (za iduci godinu)...nasla apartmane uz samo more i jedva cekam [sm=bravo.gif]....ima I ogradeno dvoriste sa tobogan I ljuljackom ..uf..

Danira -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (27.6.2016 14:02:30)

Hej mame[sm=smiley1.gif]
Kazic,odmori,fuckas peglanje,uvjek nekaj za peglati[sm=smiley29.gif]
[sm=bravo.gif]za zavrsetak terapije.
Kazic pocni puniti kasicu prasicu,brzo bu doslo drugo ljeto[sm=smiley1.gif]
U lidlu sam kupila 3 paketa sladoleda,zbilja su jeftini,a fini.ledovi sladoledi su preee skupiii,uzas[sm=smiley13.gif]
D spava,cekam da se probudi i ide papati.
Pala je kisa,odmah se lakse dise[sm=smiley1.gif]

lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (27.6.2016 14:41:43)

Ojla,curke,eto ja okasnila nešto danas [sm=smiley36.gif]
Otišla gospođa ujutro frizeru na šišanje [sm=bravo.gif] bem ti kratku kosu,to stalno treba cickat ak hoćeš da bu lijepa...pa sam morala požuit s ručkom jer je mm popodne ovaj tjedan,pa dok sam pospremila i eto već 3 popodne...
i ja imam za peglat,već 3 mašine,četvrta se već smješka za prat[sm=lev.gif]
A tak mi se neee daaa,evo fino rashladilo,sve si mislim da idem sad ubit oko s M [sm=smiley1.gif]

Kazimira -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (27.6.2016 15:01:48)

Hej....
A peglala sam....vise od pola, jos hrpetinu ceka....bitno da je od klinaca sve speglano....
Bas pase ova svjezina....ja opet pijem kavu, a B spava u kolicima....

Lidac, zato ja svake prestupne idem frizeru [sm=jezicek.gif]

Danira D je presladak, ona slikala je definitivno za okvir...[sm=bravo.gif]
Vec sam najavila svojima da za rockas hocu novce za more [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]

Danira -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (27.6.2016 16:17:39)

Lidac s kratkom kosom vise brige nego s dugom.
Ja 2x godisnje skratim vrhove i to je to,sad mi je do pojasa,neznam jel cu se odluciti skratit ju do ramena[sm=zmeden.gif]
Kazic dobra ideja pare za rodendan[sm=jezicek.gif]

Kazimira -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (27.6.2016 18:58:45)

http://album.ringeraja.hr/index.php?page=image&ID=30076

Ovako gospon strpiljivo ceka dok mama nekaj radi....dok ne poludi[sm=zz_dance.gif][sm=zz_cry.gif][sm=zz_help.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>