katy1503 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (14.6.2016 14:06:52)
|
Dan mamice! Evo K spava,pa malo odmora[sm=smiley36.gif] Jezi, drzim fige da nos što prije prode - kad pogledas realno - dobro da je samo to ali to dok ga se riješiš da joj ne smeta - poludiš - fiziološka i usisvac - nema druge[sm=smiley13.gif] - možda ce L pomoći more[sm=bravo.gif] Lidac - ti uvijek nasmijes sa svojim pricama - M je zakon[sm=smiley36.gif], ne da se njemu vuci iz flaše kad je čovjek skuzio da mu podebljaš obrok kad dajes na zlicu pa uziva[sm=jezicek.gif. ajme curka ti vec na maturalac, vrijeme leti, zar ne? IZVORNA PORUKA: Danira Katy koliko K ima zubica? Moj D nema jos ni jedan. Danira, mi imamo 8 i pol mj i niti jedan zub - niti je zezaju, niti je nateceno - ono guranje ruku u usta i trljanje od svega sta stigne traje vec 5 mj tako da kad krenu, znati cu[sm=smiley36.gif]. Meni je kao izasao prvi zub sa 10 mj pa ce valjda na mamu[sm=jezicek.gif]. Mi npr jedeno rizine pahuljice s vocnom kasicom (pahuljice u vodu) Kazić, bravo za B, palac je uvijek dostupan[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|