lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (17.6.2016 9:04:46)
|
Evo me,zimkulje,ko za mene pita [sm=jezicek.gif] Jučer sam na mob 2x napisala post i zbloka me [sm=smiley11.gif]...nakon toga sam zgubila volju jer sam ionako bila sa žifčekima na "vi" jučer [sm=jezicek.gif] Dakle-pazite sad ...dođem jučer u vrtić s L,veli teta "e,samo da vam velim za sutra za tortu",ja reko kaj...e,sad više ne smije bit smrznuta jer kakti to se njima zna otopit pa ponovo zamrznut u transportu,bla,bla nego ona torta iz frižidera tipa Konzum i sl,koja ima certifikat i da je bez orašastih plodova.Ajde,ok kužim za orašaste-alergije itd,al koji ku..c me hebeš s tortom,15 godina nosim smrznutu Ledovu tortu u taj isti vrtić za roćkase i sad odjednom ne valja više WTF [sm=zmeden.gif] Malo reć da sam bila ljuta ko pas-kao prvo,tortu sam već kupila Ledovu od čokse,kao drugo,letala popodne ko sumanuta gusjenica po dućanima tražeć svježu tortu iz frižidera bez orašastih plodova [sm=smiley7.gif]...U Konzumu-tortu moraš povećalom tražit u onoj plastici-bezobrazno skupa-90 kn [sm=smiley23.gif] u Kauflandu nema,na kraju kupila u Intersparu od jagoda jer druge nije bilo,ostale su bile sa orasima i bla,bla...a ja već tolko luda,da sam si misla-ma ko ih hebe,ak im ni ta ne odgovara nek mi ju vrate i mi bumo ju pojeli-fuck off [sm=hudicek1.gif] A smrznuta ostala doma,za nas tak da eto,nisam morala niš peć...bar nekaj [sm=jezicek.gif] Eto,sad ga je mm otpeljal,pa bumo vidli jel bu se vratil s tortom ili bez nje [sm=jezicek.gif] Sad moramo sklopit bicikl dok dođe...
|
|
|
|