lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (11.6.2016 8:33:21)
|
Jutro curke [sm=kava.gif] Odma na uranak lulek na tapeti [sm=jezicek.gif] Baby,to kaj se da prevuć je suuuuper,kaj se buniš-bolje tak nego da moraš ko ja sa trećim ić na prisilno prevlačenje [sm=zz_confused.png][sm=smiley5.gif]-e to ti je živa muka i živa rana u gaćama [sm=smiley19.gif] Sad,pošto se već da prevuć,kod svakog kupanja prevuć u vodi,da se ispod opere jer sad ti je i mogućnost infekcije ispod kožice veća(da mu se nakupi smeća ispod pa se upali)...mojem je još totalno zalijepljena kožica,ni trc ni mrc se ne da pomaknut,ja pak već imam fobiju da ima fimozu [sm=zz_cold.gif] Jezic,ti put putuješ sutra ili sam ja kaj pobrkala?Ak idete,sretan vam put i nek ne bu gužve [sm=smiley1.gif] Katy,eno izludi me jutros opet s jelom [sm=smiley29.gif]nikak pojest to mlijeko,poludit ću s njim...inače,ovih četvero prije njega su bili jelci i moral si ih micat od tanjura,a ovo čudo me tak zeza s jelom i to mi je totalna nepoznanica [sm=zmeden.gif] Mi smo na Milumil mildu,jeo je od početka Hippovo mlijeko-na kojem sam by the way sve othranila-i on je bio prvi kojem nije odgovaralo to mlijeko,užasno je bljuckao i nikak se najest,a recimo ovo milupino mu odgovara...količinski,isto jede manje od ovih prije-prije sam ovima morala slagat mlijeka kolko i ne piše na kutiji,a on jede onu količinu za 4 mjeseca(180 ml) i neki put i od toga ostavi po 60 [sm=zmeden.gif],a ima sad 4x mlijeko i jedanput kašicu [sm=smiley5.gif] E,kad smo već kod mlijeka-ak buš prelazila možda na Hippovo koje drugo mlijeko,ja imam 2 kutije Hippa 1 kaj su mi ostale,ja bi ti to poklonila,ne znam kaj bi s tim...ili ak joj radiš čokolino il nekaj tak,pa za to [sm=zmeden.gif] Kazić,i ja bi bila tvoja svekrva [sm=jezicek.gif] Danas su pri meni čevapi na tapeti [sm=smiley1.gif]...sad se kćer pakuje za utorak za Prag,malo bum se nje riješila [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|