lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (7.6.2016 8:10:21)
|
Jutro,curke [sm=kava.gif] Evo mene iz škole...jedan manje na 3 dana [sm=jezicek.gif] Alaj ste se raspričale dok mene nema [sm=smiley36.gif] Danira,žao mi je radi zubiju,nadam se da buš ih sve sredila bezbolno i da te više ne pate...ja se moram pohvalit kaj se zubi tiče,moja zubarka veli da bi se rado mijenjala sa mnom [sm=jezicek.gif],nikad me nije bolio zub,imam čak 4 plombice i to one bijele jer su bili mali popravci i svih 32 na broju [sm=bravo.gif] Jagodice [sm=bravo.gif] za sterilan urin,nek tak i ostane [sm=bravo.gif] Kaj se tiče pijenja,moj neće baš pit...ni vodu ni čaj ni sok [sm=zmeden.gif],samo mlijeko[sm=smiley13.gif]veli muž da bude kad bu mu vruće... A kaj se kašica tiče-Jezic,Danira pa mi smo onda u debelom zaostatku za vama,mi jedemo žlicom 1x na dan [sm=smiley22.gif].Jest da pojede sad već onu veliku kašicu od 190 gr,al svejedno smo još na jednom obroku...ja sam mu mislila sa 6 mjeseci uvest drugi,kad počne jest i meso.Zasad jedemo jedan dan voće,drugi povrće i tak naizmjence.A onda ću mu jedan obrok meso+povrće i jedan voćni stavit.... Uz tu jednu kašicu,4x dnevno jede mlijeko... Danas ću skuhat ćufte,možda ih razvučem i za sutra,ipak nam je jedan manje [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|