|
kisica -> RE: Odbrojavanje listopad 2013. (15.10.2013 23:19:44)
|
Sad sam napisala cijeli post i izbaci me van, užas jedan. Ajmo ponovo. Zanima me jedna stvar, a pošto vi tu pratite O., plodne-neplodne dane, i znate više-manje sve o tome, vjerujem da postoji i neko objašnjenje onog što mene muči. Moj ciklus nije bio baš redovan, nekad bi dobila na 28mi dan, nekad na 30ti, a nekad čak i 32. Ovulacija je 14 dana prije dana iduće menstruacije. Moja z.m.je bila 12.4., što znači da sam ja trebala dobiti ili 10.5. ili 12.5. ili 14.5. Po tome je ovulacija bila 26.4. ili 28.4. ili 30.4. Ako sam ja to dobro shvatila. E sad moja trudnoća je po uzv 2 tj.manja nego po z.m. i koliko vidim to je dosta često kod trudnica. Kažu „Kasnije je bila ovulacija“ i to je ono što meni nije jasno. Koliko kasnije, 14 dana(kolika je razlika u trudnoći)? Jer po tome ispada da je npr.meni ovulacija bila 14 dana kasnije nego je trebala biti, a to je već praktički datum kad mi je trebao početi novi ciklus. Uglavnom, ovo mi je treća trudnoća, a drugi put imam takav slučaj, i sad me baš kopka kako je to zapravo moguće. Pa ako tko razumije uopće što sam ja sad natrkeljala, eto neka mi pomogne.
|
|
|
|