|
ikaaa -> RE: Odbrojavanje listopad 2013. (16.10.2013 14:48:35)
|
ajme pinky moja ja se držim ako je na testu bilo kakva crtica vidljiva i ako su po mogućnosti dvije crtice vidljive bebica je tu.... a i beta je tu...stoga draga moja ti si nam trudnica ali držim ti figice za petak za duplu betu.... pinky[sm=smiley31.gif][sm=sloncek.gif][sm=smiley31.gif][sm=sloncek.gif][sm=smiley31.gif][sm=sloncek.gif][sm=smiley31.gif] daxy ma ti si nam [sm=nosecka.gif].... jedva čekam petak sa super vijestima.... držim figice... daxy [sm=smiley20.gif][sm=sloncek.gif][sm=smiley20.gif][sm=sloncek.gif][sm=smiley20.gif][sm=sloncek.gif][sm=smiley20.gif] a ja sam vam drage moje sva u strahu zbog petka, [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley19.gif].... grudi, tj bradavice me peckaju, užasno[sm=smiley26.gif], stalno mi je glupa slina u ustima, mislim stalno mi se sakuplja, i od toga mi dolazi malo muka, a povratit ne mogu..... i na kraju sve me dole boli, grči, nekad tako zaboli kao da me je nožem probolo.... malo na lijevu pa malo na desnu pa malo po sredini.... joj luda sam već... hvala vam drage moje što ste uz mene..... jako ste mi velika potpora... pinky, daxy, perlice, tintin, anaxx, jasmina, glagla, winkice, lili, cecilija, ma svima vam šaljem veliki [sm=smiley31.gif] i hvala vam puno curke na lijepim riječima i što mislite na mene..... [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]DIVNE STE[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif] a sad za sve koje vjerno i sa nestrpljenjem čekaju petak....pjesma....http://www.youtube.com/watch?v=IzJUSZMe7w4 i za visoke bete[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|