|
sminkret -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (4.12.2013 8:16:19)
|
Ivano, sretan ročkas sa zakašnjenjem! [sm=torta.gif][sm=torta.gif]Želimo ti da nam budeš zdrav, sretan i da te mama sluša[sm=smiley36.gif] Nisam se stigla nist javiti, za vikend gosti, pa sad ja bolesna, na svu srecu da su se moji vratili u moje krajeve pa su jucer došli paziti djecu, inače bi riknula. P opet muči nosic, znam da je to od ovog ludog zuba koji nikako da cijeli izađe van i sve si mislim da je to za Guinessovu knjigu rekorda- zub koji najduže izlazi van! Bumbi, a tvoj L muku muči i s okicama, neka ozdravi čim prije! Vjerujem da ti fali skitnja, ali nadoknadit ćete već vi to. Bili u subotu u Mercator kad su igračke bile -40%, a mm i ja si ne znamo reda, i mi zaigrani, pa nakupovali opet toga... Jos je baka dala za svakog 100kn za NIkolu, pa smo P uzeli onu FP knjigu, kak je on bio s nama, a jos ne kuži što se događa, dala sam mu malo tamo i jako mu se svidjelo. Sad se nece iznenadit kad je vidi u čizmici [sm=smiley36.gif] Za Bozic smo uzeli one kreativne aute Legoduplo, jer mali je obozavatelj autića, ganja ih po cijelom stanu. I neki bager, ali to sam mu odmah dala. Kupili još svašta jer se stvarno isplatilo. Pola ormara igračke, ajoš nismo potrošili bonove koje dobio muz na poslu. Za priljepak ne znam, mi se nikad ni ne razdvajamo, tak da vjerojatno je. Ja sam doma s njima, svugdje ih vučem sa sobom, ne znam, valjda se tjedno razdvojimo na pola sata. Meni je čak i ok ta faza jer sad kad ja krenem iz dnevne u kupaonu po veš, on puže za mnom, pa ne moram brinut da radi gluposti u dnevnoj.
|
|
|
|