|
sminkret -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (18.11.2013 8:45:16)
|
Jutro! Vidim svasta se događa, bebe postaju sve samostalnije [sm=bravo.gif] M je prava curka, spremna za akciju[sm=smiley36.gif] Moram napisati koliko P obozava nedjeljni rucak, svi smo za stolom, a vec dvije nedjelje kuham rucak prilagođen njemu. Juha ima vise povrća, pa mu jos malo zgusnem s krumpirom ili palentom, a ručamo pirekrumpir i pečenu piletinu u pečnici, onda uzmem od prsa sredinu, bas je mekana i djeluje kao kuhana, i trgam mu komadiće a on s takvim guštom papa. Toliko da ja ne stignem ni žlicu staviti sebi, samo lupa za još, mislim da bi još sad jeo da ga ne maknemo[sm=smiley36.gif] Evanoi, da to za cipele je individualna odluka. Ja osobno ne mogu zamisliti da malog puzača "zatočim" u cipele, a i skinuo bi ih kad se odguruje. Mi imamo prave cipele za van, da mu bude toplo, jer je zimska beba. Mala mi je nosila debele carapice s gumom, imala samo jedne papuče dok smo isli nekud u igraonicu i sl. Nikad nije nosila te anatomske. 2 ortopeda su mi rekla da je uložak u frodo/ciciban papučama za njih samo komad spužve. I cipele nismo takve kupovali. Razmisljala sam da bi onda siromašniji ljudi svi imali kriva stopala jer su ove cipele stvarno skupe (papuče su 160kn nadalje). Eto, moja ima ok stopala, od frendice mala nosila isključivo frodo i sad joj ortoped sa 4 godine propisao po mjeri cipele i uloške... Mislim da je sve u sreći tj.genetici, mi bi u zagorju rekli: kak te potrefi![sm=smiley1.gif] s tim da moj muz ima ravna stopala ko patka, prva je na mene, sad cu vidjet kakve srece je mali.
|
|
|
|