|
evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (25.11.2013 17:32:25)
|
daze, ovako: cica noću od 2 do 522 puta u zadnje vrijeme. zadnje cicanje bude oko 5,6. onda oko 9 popapa dukatino ili vindin sirni desert s voćem, mislim da je vindino. oko 12h ruča povrće+meso/riba..., oko 14h ako je gladan (ovisno kad je ručao i koliko) mali jogurtić (50g), 16:30 voćna kašica sa žitaricama, 19h mliječna - AD/rižino mlijeko/zobeno mlijeko + gruz/rižolino/žitarice... i onda noć i noćna cicanja. ajd, napiši mi i ti vaš ritam hranjenja da vidim kako mu ja dajem, previše ili premalo. a za griz: jednostavno napravim prvo AD - zagrijem vodu i smućkam s AD prahom, i onda to mlijeko stavim na plin, dodam 2,3 žlice griza, miješam 2-3 min i gotovo [sm=smiley1.gif] ali najčešće AD kombiniram s rižolinom ili žitaricama koje se samo umiješaju, nije ih potrebno kuhat ko griz da ne prekuhavam to mlijeko, a griz najčešće radim s rižinim ili zobenim mlijekom ili čak i svojim kad uspijem izdojiti [sm=smiley1.gif] ja ne bih ostavila dojenje u potpunosti... ali da bih voljela itekako smanjiti noćna, bih. kad bi papao jednom noću, neka mu cice [sm=jezicek.gif] ali čini mi se da nama neće ići tako jednostavno kao kod P i sminkret [sm=zmeden2.gif] danas ručali junetinu s graškom, blitvom, krumpirom i tikvom na masl.ulju. slistio bez gunđanja [sm=smiley36.gif] od voća papamo najviše kruške i jabuke, a i banane. probali i smokve i maline, a sad čekam mango na akciji i uvjerena sam da će mu biti fin. sminkret, odaj mi tajnu pavlovog supernoćnog spavanja!!! [sm=smiley2.gif] i zašto se čudiš za papicu, pa zna maleni što je fino i zdravo!!!! [sm=bravo.gif]
|
|
|
|