|
evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (25.9.2013 10:23:25)
|
jully, super ti spava!!! [sm=duda.gif] i ima dobar hvat [sm=smiley36.gif] sax, moj je identičan tvom s puzanjem, pokušajima penjanja, pa voli puno klečati i visoko se držati i stalno izvodi nešto. o presvlačenju pelena da ni ne govorim... to je sad postalo čudo kad se uspije presvuć u roku 5 min. [sm=hudicek1.gif] [sm=smiley36.gif][sm=hudicek1.gif] i spava isto, počeo mi se češće buditi, a ujutro ako ga u 5 na zadnjem cicanju ne stavim k nama, u 6 je većbudan i blebeće. ovak uspijemo odgurat do 7, 7 i pol. [sm=duda.gif] moj puže već nekih 2 tjedna, onak malo, ali puže, dakle od 7.mj. zubića još nema, pedica ih ni ne vidi, rekla samo da su desni natečene, ali da ih ne vidi. mi koristimo dentinox. bumbi, i moj zeza po danju (a i po noći u zadnje vrijeme). [sm=hudicek1.gif] ni ja neću nn kupovati najvjerojatnije. sminkret, ti si mu nasjeckala meseko... on to zubićem polako grica, tj.žvaka? ja sam mu jučer prv put dala meso, ali sam ga samljela s mrkvicom, ko pašteta došlo, bilo mu ok. i [sm=bravo.gif] za 7 mjeseci!!! [sm=bravo.gif]
|
|
|
|