RE: Zimske bebice 2012/2013 (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Roditeljski razgovori

Poruka

BUMBI -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (23.9.2013 13:59:09)

Jully super što se ga se napokon rješili[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] i [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za tvog brbljavca.L po cijeli dan sada viče tata i nešta još na svom jeziku priča[sm=jezicek.gif]presmješan mi je.
Danas je prvi put porbao ananas i svidjelo mu se,u kombinaciji s bananom i keksima[sm=smiley1.gif]

daze -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (23.9.2013 14:45:11)

Bumbi kakve kekse dajes i na koji nacin?[sm=bravo.gif] za Luku pricalicu.jeste bili u zadnje vrijeme na kontroli,koliki je sad? Zanima me s obzirom da kazes da je on s 4 mjeseca bio ko M sada[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

nelly68 -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (23.9.2013 17:42:43)

hej cure ma mene nešta muči ne znam šta ću Noica mi već 3 dan nije kakio probala sam mu dat vodu u kojoj sam kuhala šljive,kažu zašećerena kamilica al on neće uopće da pije ništa možda ga zato i muči,inače mi slabo pije tekućine osim što siki...jadničak moj tako se pati napreže se al ništa već krene van i kad jadan ne uspije stisne guzu tu u ljekarni ne daju glicerinske čepiće već dvije večeri mu dajem sirup od smokve i šljiva i nije mu pomogo [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]...Noa jede 7 žitarica i keks od nestle to mu kombiniram sa voćem a proso sa povrćem...

evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (23.9.2013 19:38:47)

mi bili kod pedice. daze, tvoja mrva bit će visoka... baš za manekenku (iako, ne daj bože [sm=smiley36.gif]); moj medo ima 8800g, 69cm, glavica 47. eto[sm=smiley1.gif]

evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (23.9.2013 19:39:46)

nelly, probaj ne kekse miješati u voće. zasite, a nemaju hranjviu vrijednost. daj mu kruškice, odmah će biti istovara [sm=smiley1.gif]

BUMBI -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (23.9.2013 20:02:40)

Daze imam Plasmon kekse i kad miksam voce i njih stavim unutra.Mi s 9mj idemo na vaganje i mjerenje,sve me strah[sm=smiley36.gif]Moj je stvarno king kong za vase[sm=jezicek.gif]
Nelly probaj s kruskom,nama je ona znala pomoci.L danas kakao 4x[sm=smiley36.gif]
Evanoi [sm=bravo.gif] i za N

nelly68 -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (23.9.2013 20:31:17)

Hvala vam cure probat ćemo sutra s kruškom i bez žitarica i keksa, dala sam mu sirupić pa ćemo vidit, prije sirupića je uspio malo...EVANOI sad su nam Noice skoro isti isto su teški samo je moj mrvicu veći a tvoj ima veću glavicu [sm=jezicek.gif]

daze -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (23.9.2013 20:43:47)

Nelly dobro ti cure kazu,probaj krusku i sljivu a citala sam da je dobro palenta i tikvica pa probaj,ne moze skodit.
Evanoi noa super napreduje,slatkis mali[sm=duda.gif]
Bumbi tvoj L je bas king kong naspram M,mislim da ce ona doc do 9kg negdi s godinu dana[sm=smiley36.gif]
Zvala danas sve ljekarne s popisa nuby stranice gdje kupiti nuny nibbler i nijedna nema[sm=zmeden.gif]cak me jedan pitao sta je to i nikad cuo.svasta...

sminkret -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (23.9.2013 21:18:07)

Vecer! Konacno vise moji malci tak ne skripe:-) Nelly moj ti je poceo normalno kakati od kad mu gnjecim bananj u vocnu kasicu. Paradoks ali tak je!
Daze, u Kozmo ne ides? Ja bas cekam nibblera kaj sam zamjenila bodove. Inace u kozmu su vam na akcijj hipp mlijecne fruit kasice koje se rade s vodom. Duplo pakiranje 23kn.
Vasi klinci su xl :-) moj ima 7600 i pattonazna rekla da je ogromni , a kaj da vidi vase:-) samo nek su nam zdravi, pa ne mogu svi biti isti.
Danas prvi put jeo juhu u kojoj sam nasjeckala meso. Koje odusevljenje!!!
Jully, cestitke na glodavcu i kreditu. Ivano je pravi decko, u toj prvoj godini svaki tjedan puno znaci u razvoju. Zato je moj prava beba u odnosu na njega. Pavao preksutra ima 7 mjeseci!
Evanoi, kak napreduje puzavac? Moj se vecinom rola i uziva sto moze svuda.
Bumbi i mene zanimaju mjere :-)

Jully -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (24.9.2013 13:58:59)

grrrr napišem hrpu i onda me izbaci. Uglavnom frajer je u par sekundi dok mi nije bio na oku, otišao ispod kamina, uzeo kocke za potpalu i strpao komad u usta. Ne mogu vjerovati da je to smrdljivo išao žvakati. Izbacila sam mu sve iz usta i nadam se da ništa nije progutao. Prošli tjedan sam imala sličnu situaciju sa mačjom hranom [sm=zmeden.gif]
Sada im je svaki dan napredak, budu i vaši za mjesec dana počeli čuda raditi. Ipak smo mi za 6 dana 10 mjeseci [sm=smiley1.gif]

sax52341 -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (24.9.2013 20:49:40)

Jully nazalost znam kako ti je... Sad mi je gore nego kad je bio mala beba, i na wc ga moram uzet sa sobom. Ni u kolicima vise nije tako divan, on bi puzao ili da ga nosim. Nema ni sekund mira, samo puze naokolo i dize se i pokusava hodat. Jucer je propuzao pet stepenica prema gore, bio je prsretan.
Spavanje je isto postalo koma, budi se jako cesto a nakon zadnjeg budjenja pred jutro moram ga uzet u nas krevet jer nece nakon tog budjenja vise spavat u svom kreveticu a u nasem odspava jos 3 sata.svako jutro sam ko zombi.
Jos nema ni jednog zuba. Sta ste vi svojima davale kad su ih poceli mucit?

daze -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (24.9.2013 22:19:15)

Sminkret nije mi kozmo blizu tako da ne idem nikad.al nevjerojatno mi je da nijedna ljekarna nema a stavili ih na popis.jedan ljekarnik mi se ponudio naruciti i danas zovem i kaze da nemaju ni njihovi dobavljaci.eto splita grada[sm=hudicek1.gif]
Bome sax i jully gadno je to kad propuzu,moras sve sklanjat a i onda ce mali mudraci nac sta nevalja i strpat usta.kad su vasi propuzali?

Jully -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (25.9.2013 4:44:26)

Moj je oropuzao sa 8 mjeseci i 8 dana, od onda nemam mira + svekar i svekrva + otvaranje firme = nesanica, pa sam ko zombi, iako mi bebač savršeno spava u komadu 21-9 i u kolicima 10-12 ponovno u krevetiću 13-14 i 16-17. Čak sam danas popila 3 čokoladna likera prije spavanja, ali ne pomaže [sm=smiley19.gif]

BUMBI -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (25.9.2013 6:43:23)

Mene taj nuby nubler uopce ne privlaci,neznam zasto[sm=smiley36.gif],znam neke cure koje su ih s ebaya narucivali.
Vidim imamo puzaca na veliko[sm=bravo.gif]
Sax ja ti za zubice imala Calgel,pa Dentinox kapi i Tantum verde sprej;samo neznam jel sta od toga uopce pomagalo.
Jully pa tvoj super spava[sm=bravo.gif]
Ajme mene ce L izluditi s njegovim spavanjem tj.nespavanjem[sm=hudicek1.gif]Ni preko dana bas ne spava i onda jos po noci zeza.

evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (25.9.2013 10:23:25)

jully, super ti spava!!! [sm=duda.gif] i ima dobar hvat [sm=smiley36.gif]
sax, moj je identičan tvom s puzanjem, pokušajima penjanja, pa voli puno klečati i visoko se držati i stalno izvodi nešto. o presvlačenju pelena da ni ne govorim... to je sad postalo čudo kad se uspije presvuć u roku 5 min. [sm=hudicek1.gif] [sm=smiley36.gif][sm=hudicek1.gif] i spava isto, počeo mi se češće buditi, a ujutro ako ga u 5 na zadnjem cicanju ne stavim k nama, u 6 je većbudan i blebeće. ovak uspijemo odgurat do 7, 7 i pol. [sm=duda.gif]
moj puže već nekih 2 tjedna, onak malo, ali puže, dakle od 7.mj. zubića još nema, pedica ih ni ne vidi, rekla samo da su desni natečene, ali da ih ne vidi. mi koristimo dentinox. bumbi, i moj zeza po danju (a i po noći u zadnje vrijeme). [sm=hudicek1.gif]
ni ja neću nn kupovati najvjerojatnije.
sminkret, ti si mu nasjeckala meseko... on to zubićem polako grica, tj.žvaka? ja sam mu jučer prv put dala meso, ali sam ga samljela s mrkvicom, ko pašteta došlo, bilo mu ok. i [sm=bravo.gif] za 7 mjeseci!!! [sm=bravo.gif]

sax52341 -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (25.9.2013 12:36:05)

Moj je propuzao oko 7 og mjeseca, ali je gore sa spavanjem i time da ga moram nonstop pazit kadse poceo dizat. I kod nas je isto ko kod vas Evanoi desni oteceneali ni traga zubicima, sve mestrah kako cebit kad i oni pocnu izlazit. Evanoibez obzira sto jos nema zubica slobodno mumozes dat mali komadic mes, moj to sazvacesa desnima. Blago tebi JUlly na spavanju....
Moj jos malo pa 9 mjeseci, kako je brzo proslo!
Hvala ti BUmbina popisu stvarcica za zubice. Negdje na forumu sam citala da postoje i neke homeopatske kuglice Camamilaili tako nesto, znate mozda nesto o tome, di se mogu kupit?u obicnoj ljekarni ili biljnoj?

cuba -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (25.9.2013 14:19:11)

Evo se ubacujem na temu[sm=smiley36.gif]
Sax te homeopatske kuglice imaš za kupiti u svakoj ljekarni i dođu 71kn. Daje se 3x dnevno po 3 kuglice...meni se čini da mom D malo pomognu iako sam zadovoljnija sa Dentinox gelom.

daze -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (25.9.2013 23:22:43)

cure ja i mm sad došli s fešte,bivša kolegica s faksa konačno diplomirala[sm=smiley1.gif]
okupila se stara ekipa uz čašu vina,dobru hranu i vrhunsku atmosferu.moja mama je čuvala M i bila je super,zaspala je i još spava.[sm=bravo.gif]
baš sam dobre volje,nisam se dugo tako opustila i nasmijala,napunila sam baterije za neprospavane noći koje slijede[sm=smiley1.gif]

Jully -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (27.9.2013 8:29:52)

Daze drago mi je da si se odmorila. I ja upravo idem probati nešto slično kod svojih u slavoniju. Mislim da će mi 3 dana biti sasvim dovoljno da odmorim živčeke [sm=smiley1.gif]

sax52341 -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (27.9.2013 8:52:50)

Moji zivceki su pri kraju, opet se budio 550 puta tokom noci. Mozda je to onaj strah od odvajanja?
Vise ni ne zeli da ga mm uspavljuje navecer, pocne plakat i onda ga ja uzmem i prestane...
Razmisljam da ja i mm prespavamo na kaucu u dnevnom a njega ostavimo u spavacoj i ne reagiramo na svako tuljenje ali sve mi se cini da nis od toga jer nam se srce para kad ga cujemo.
Valjda ce do skole pocet normalno spavat[sm=jezicek.gif]

BUMBI -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (27.9.2013 9:27:36)

Daze super za lijep provod[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
sax dobrodošla u klub[sm=smiley36.gif]...tako i moj L se stalno budi vrti,a noćas je čak i pričao tj.govorio tata[sm=smiley36.gif]

evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (27.9.2013 10:36:25)

sax, samo ti slijedi svoju srce i nemoj pustat malemog da plače. znaš da je onda tužan i da ste mu potrebni, pogotovo ti. još je maleni da bi shvatio kako mama i tata žele neometano spavati... ima vremena za to puštanje da se dijete isplače... koliko tjedana ti ima? od 36. do 40. tj je opet skok, a tu je i strah od odvajanja, muke s zubićima, a možda i koj ružan san... [sm=smiley13.gif] samo ga pazi i mazi i strpi se, svako razdoblje brzo prođe, još ćemo i žaliti za tim neprospavanim noćima... [sm=smiley2.gif]
moj je danju cendrav, uglavnom pali nošenje i maženje... period, šta ćete...
cure, kad im curi nosić (prozirna sluz), vadite li to pumpicom?

sax52341 -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (27.9.2013 11:16:54)

Da, tu prozirnu sluz bi vadila sa onom rucnom pumpicom, a ako je bilo toga vise onda sa onom na usisavac ali ga ne bi pristekala na usisavac nego bi vukla ustima. Usisavac ostavljam za ona teza zacepljenja.

daze -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (27.9.2013 11:19:52)

i moji živci variraju na dane,sve ovisi o količini noćnog sna[sm=smiley36.gif]
i meni sveki nekidan kaže,sredite vi maloj sobu i stavite je tamo pa nek plače,naviknit će se.još mi govori ostavi ti meni nju par dana,dovela bi ja nju u red pa bi vidila kako bi spavala[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]mislim se kako da ne.mi dođemo kod njih na 2-3 sata i ona za to vrijeme ne ispušta malu iz ruku,samo jenosa i govori navikla se ona vama naruke[sm=zmeden.gif]wtf,pa ona je jedina koja je nosa satima.

sax52341 -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (27.9.2013 11:25:36)

[sm=jezicek.gif]
Joj Daze, na srecu ja nemam tih pr oblema i sveki i mama su mi u Istri; ali s druge starane fale da mi ga pricuvaju na sat dva...
Cini mi se, dvosjekli mac...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sljedeća stranica >   >>