|
daze -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (17.8.2013 9:05:55)
|
jutro[sm=smiley1.gif] evo mi se vratili u st,odma nas prvu noć izgrizli komarci jer smo sinoć umorni s puta samo legli,nije mi palo na pamet upalit aparat[sm=smiley13.gif] M sve gleda,ko da je prvi put u stanu a nije nas bilo 10ak dana.došle moje sestre i mater da je vide,a ona ih blijedo gledala i nije im se niti nasmijala.ko da i njih prvi put vidi,a baka tužna,kaže nećete mi više nigdi vodit dite[sm=smiley36.gif] dobra stvar je šta se jutros prvo igrala u putnom krevetiću,pa malo na podu u gymu i sve igračke su joj bile zanimljive,valjda jer ni njih nije dugo vidila pa su joj sad ko nove[sm=jezicek.gif] nelly zubici nas trenutno ne muče otkad su donje jedinice izašle,valjda dok ne krene druga tura. kašice jede i žuga dok jede,moraš joj davat extra brzo jer se inače ljuti.voće i žitarice jede bez problema,mrkva isto prolazi,al brokulu je pljuvala i tresla se od gadosti nije tila zinit.[sm=smiley36.gif]pije dosta sokića i prokuhane vode,po meni i previše,ona bi pila dok joj god ne izvadiš bočicu iz usta.čim vidi bocu s vodom pljuje dudu[sm=smiley1.gif]još uvik jede samo jedan obrok krute hrane ujutro,ostalo sve doji.u bosni sam joj kupoavala kašice,al sad kad smo došli doma prelazimo na kuhanje domaćih.počela je jesti više tako da ne moram više bacati domaće voće i povrće[sm=smiley1.gif] na stomaku i dalje ne voli bit,počela sam je stavljat svaki dan po par puta da se privikava.stoji na rukama malo,pokušava dobavit igračke i onda zabije glavu u pod i kriči,ljuti se.ja sam kriva jer je prvih par mjeseci nisam uopće stavljala na stomak kako je puno povraćala.morala je bit uspravno ako se sićate jer bi sve povratila,tako da ležanje na stomaku nije bila opcija.tako da je sad muka za ležanje na stomaku.sad je moram češće stavljat jer neće nikad propuzat[sm=jezicek.gif] eto,to je većinom to od nas. lotte,već kravlje mlijeko si uvela?nije bilo problema? sax koliko znam,treći obrok s 9 mjeseci.bar su meni tako rekli[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|